gud så grått de äääär!


Ja usch, man blir så himla less!
Idag hade jag tänkt fixa håret, avbokade färgningen igår på purple och lät Chrille köpa toningar iställe åt mej eftersom håret är löjligt slitet.
Hade ju planer på att ljusa upp det ytterligare och göra det lite mer "kallt", men jag tror de vore bortkastade pengar bara eftersom det är så fruktansvärt risigt :(
SÅ, imorrn blire klippning och de ska banne mej tas mycke då!
Jag e både nervös och taggad, men ja tror mest taggad för jag har verkligen LIDIT av att se mej i spegeln dom senaste veckorna för håret är som ett jävla svinto. (önskar jag överdrev! :( )
Hade som sagt tänkt fixa toningen idag då, men jag känner att ja är för nyfiken på å se hur fräscht barret jag har nu skulle kunna se ut med bara en ny friss så jag lugnar mej lite.. Ev blire RÖTT på lördag el söndag ;)




Nä nu måste jag sminka mej lite å se hur vi ska lägga upp den här em..
Buss till stan & hämta bilen?
Jobbar 16.15-09 och sen 22-08 på det, går av lördag morgon och sen jobba igen måndag..
Så glad att Chrille har lediga helger ALLTID, speciellt nu när jag på mitt nya schema fått 3 av 4 helger lediga jag med! Massa "ny" familytime!!! ((we love!))


Justja!
Har en megalång kom-ihåg-lista som ja måste ta itu med emorrn när lönen kommer!
Både bra & dåligt, pengarna = byebye, men humöret = glaaaaaad! så de kanske kan va värt de ändå ;)


wiii..






vaken natt då




Jobbar natten nu och datorerar för fullt medans lillasyster sover som en stock :)
Idag kom jag ihåg att göra allt i rätt ordning så jag e lite småimpad av mej själv haha.. ;)
Har en miljon saker i huve som bara snurrar så de blir liksom bara yrt allting, önskar man kunde sortera lite bättre och fram för allt MINNAS allt man säger, lovar o gör! För jag har verkligen NOLL minne och det skrämmer mej :(
HUR fan ska de gå när jag är 35? 50? Jag kommer iofs inte minnas att jag är så gammal så jag kommer antagligen leva i min 25års-bubbla resten av mitt liv... huga! Måste köpa nå tillskott, finns de nåt "super-minne-tillskott"?
Emorrn måste jag iaf äta fisk till middag känner jag, gud vad gott!! De känns som de va hundra år sen sist fast de säkert bara va 4-5 dar sen? 
Fisk blir man väl smart av.........
;)


Jaja, nu skaja smyga in å kolla till tjejen och sen skaja kolla om ja hittar nå bra på tvn å glo på.
Håller tummarna för 2½Men, Jims värld och Våra värsta år :D


Gonatt alla trötta! :)



ny vecka om en timme..





Yes, emorrn börjar Chrilledarling jobba igen efter sina 3 veckors semester, och själv ska jag jobba dag - natt - jour - natt denna vecka. De blir nog bra, för jag är faktiskt GLADARE än på väldigt länge nu!
Varför kan ja inte skriva här utifallat nån speciell skulle få för sej att läsa, men jag har iaf nåt att se fram emot nu, snart... :)

Idag har jag å Siddis vare en snabbis (ja, jättesnabbis faktiskt) i Birsta å shoppat så mycke som shampoo, balsam och diskmedel på ÖB :P
Vi tog faktiskt en avstickare till Ica också på vägen hem igen... Yris ville va i lekrummet medan ja handlade, å ja kan ju säga att lekrum på större varuhus & affärer är guds gåva till föräldrar!!! :D Ljuvligt är vad det är!! Haha
Hemma höll Chrille på å måla taket i "skrubben" för fullt, efter x antal timmars spacklande och SLIPANDE... helvete vad dammigt de är här nu... Jag LIDER verkligen, men till å med jag inser att det är lönlöst att försöka städa nu innan det är klart!
(men de e fan inte kul å lägga sej i en säng som dammar.. ta en ren tallrik å måsta diska den innan man äter på den.. torka av stolarna i köket VARJE gång man ska sätta sej, även om de va 10 min sen sist man satt..etc etc etc.. å alla dessa fingeravtryck som blir!!!! UUUUSCH!)
Men de kommer bli sååå bra när de e klart! Jiiippii! :)

Jaaaja, nu skaja ta borsta tänderna och gå å lägga mej faktiskt, klockan ringer 6.40 emorrn.
Blä......
Gonatt alla!!







trött



Ja nu är ja fan galet trött.....
Emorrn kommer CHRILLE hem! Wiii!
På lördag ska jag på make up store och bli sminkad, de ska bli jättekul men lite nojjig är jag faktiskt... Gillar inte när folk är för nära mitt ansikte, hatar min hy & hår så de känns ju sådär.. och TÄNK om jag inte ser klok ut när de e klart?! Hua.. men nä... De får inte hända!

spännande..



Elin kom förbi förut en sväng och vi svullade pizza som 2 as.. Jag va skithungrig, faktiskt så hungrig att ja va tvungen att hetsäta 3 mackor innan hon kom för ja hade så ont i magen, och ÄNDÅ fick ja inte i mej ens halva!!
Ärligt talat, jag minns inte senaste gången jag INTE åt en hel pizza?! (sorgligt men sant)
Siddis var extremt bestämd med att hon skulle ha en egen pizza när ja frågade.
Hon åt en slice.
Well spended money, aight?

Nu blire iaf sova.
Kanske kolla klart på How I Met Your Mother..
Kanske kissa..
Kanske ta ett glas juice?
Hmm..



sidney & christian
The world is filled with reasons why I love you







men SUCK på vädret idag igen!




Får väl ta å pallra mej ut i skitvädret så Yris får leka av sej lite...
På med galonisarnaaaa!

Pizza ikväll då, härligt när man hålle upp me fett & flosk så länge!
Hm, var det 14 timmar...?
Självdisciplin önskas snarast!!!



::
.





våran dag:




Jag hatar regn..........
Jaaa, de e sååå triiiist!
Antingen svettas man ihjäl el så fryser man som en tok, å dyblöt blir man och håret ser förjävligt ut......
Blä!
Idag tog jag å Siddis å stack in till stan en sväng (TROTS regnet, bra där, Mia!) och köpte lite "skit-väder-räddare-i-nöden-grejer", första stoppet vart Lekplaneten.... ett lååååååååångt stopp kan ja lova!
Efter NOGA spanande å funderande kom vi äntligen till kassan med följande:
ritpapper
vattenfärger
barbie-ljudböcker
leklera
spel

Därefter tog vi en runda på Åhléns där Yris till sist valde sig en Hannah Montana-film.
Avslutade med en fika på BIM, medans vi kollade ut på hur regnet ÖSTE ner och Siddis kommenterade alla som inte hade paraplyer. (vilket var en hel del...)
Kom hem vid 5 och då blev de ris & korvstroganoff innan vi myste ner oss i soffan och kollade på filmen.
Nu tror jag faktiskt tjejen har somnat, så nu blir de nya MAMA och lite juice framför tv:n, trevligt!
Kanske slår jag till på min älskade Hedwig-film också! ;)


Men ja saknar Chrille..... :(


Hoppas de blir bättre väder emorrn nu, grått gör en ju deprimerad även om man är inomhus :/
Najt!


::
.




söndag & seg


Jag e sååååå trött!
Visst, nu e klockan iofs rätt mycke men jag har vare de hela dan och jag verkligen HATAR när de e sånt här väder!!! (alltså, inte regn, inte sol, inte kallt, inte varmt) Bara GRÅTT liksom! Usch..
Hyrde Askungen me Siddis förut, åsså gick vi bort till hennes nya dagis å hon testade gungorna å spanade in igenom fönstren.. Det ska bli såå spännande! Nästa vecka smäller de.... :)

Vi saknar Chrille som tokar båda 2, och Sidney har börja gråtit å snyftat flera ggr idag för hon saknar han så mycke! De e så hemskt då för ja kan liksom inte trösta, jag saknar honom också ju :(
Men ja säger att hon å jag ska rå om varann riktit nu å ladda för ett baaautakram&pusskalas när han väl kommer hem! Då blir hon lite gladare! Iaf en stund..

Imorrn är de måndag å då hoppas jag att jag vaknar relativt tidigt och på gott humör så vi kan HITTA PÅ NÅT.
Finns de nå värre än när man redan sekunden efter man slage upp ögonen känner att "idag är det en SÅNDÄR dag", man hinner inte ens kliva ur sängen innan man e på skithumör och arg som ett bi..
Hate it...!
De händer mej typ hela tiden å jag blir galen på mej själv!!!

:(



felsms.com




tråkigare kan man ju ha på nätet ;P
shiiiiit vad pinsamma vissa är!


***
Jag: Hade sex med Frida igår, visade sig att hon var oskuld så jag fick visa vart skåpet skulle stå! :)
Pappa: Du är verkligen min son!
***


***
Jag: Nu vet jag vad jag önskar mej av dej. En rakhyvel så slipper pappa raka sig med den jag rakar mig mellan benen med. Haha
Pappa: Du får min vännen. Jag har använt den klart
***


***
Jag: Nu vet jag. Tänkte döpa din kuk till Raul. Det låter stort och maffigt. Kommer suga av dig i kväll oavsett om du vill eller inte. ;P
Pappa: Du kommer inte orka äta middag i kväll förstår jag. Inte efter Raul.


Ha ha ha ha ha LOVE IT!






OMG




Shit, FYRA inlägg på en dag! De ni!
;)


Jag å Siddis har haft en tokmysig kväll, faktiskt nästan inge bråk alls!
Mamma å pappa kom hit å synade "projektet" i hallen å kom me tips, sen hoppade Siddis ner i vagnen å vi gick bort på hemköp å hyrde film och köpte lördagsgodis; vingummin ti moí & barbieägg till lilla damen.
Sen vart de korv me bröd till middag, Siddis valde, sen gjorde vi milkshake och myste ner oss i soffan och kollade på Den Lilla Sjöjungfrun, inte den gamla dock utan en relativt ny där man får se Ariels mamma bl.a... Skitbra! (fast originalet är den bästa, det är den absolut BÄSTA disneyfilmen genom tiderna i mitt tycke! Och prinsessmamma som jag är så måste ja säga att Ariel är den fiiiiinaste sessan av dom alla!!!)
När den va slut borstade Yris tänderna (inte ett tandtroll kvar nu) och sen satte hon sej på toa och sjöng för full hals egenkomponerade sånger om tvättmaskinen, toapapper och hundar som egentligen var katter... Eeeeeeh..? :P ♥

Sen slocknade den lilla tokan i soffan med mej.
Gud så jag älskar henne!!!!!!!


Nu ska jag faktiskt ta en cider i min (så gott som) ensamhet och se min hyrfilm, nämligen Flickan Ifrån Ovan.
De blir mysigt.... :)

Najt alla glada!


::
.




filmtips till alla med BRA SMAK :D


Det finns nåt sjukt vackert med den här låten!

Jag är helt galet såld......

Hedwig & The Angry Inch - The Origin Of Love

Började kolla på den där filmen förra helgen sent, av nån anledning hamnade vi på SVT (å de e inte ofta kan ja säga!) och där var det en helt sjuk film, jag bara satt å stirra å skaka på huve där i 20 min, sen kunde ja inte sluta kolla!! Den var helt jävla magisk!!! (Chrille somnade dock, men de har han fått äta upp.....)
Det handlar om en transa (sjukt snygg!) från Tyskland.. kan de bli bättre?! Haha, jag vet, de låter sååå fel! MEN, tro mej, det är såååååå bra!
Direkt när den va slut så surfade jag in på discshop å shoppade lös, i tisdags kom den å jag e NÖJD!
(kan garantera att jag inte köper film ofta, de e såååå waste of money, men inte det här var bara ett måste)

LOVE IT!

justja!



Chrille fyller 30 snart, nån som har nå tips på present el nåt man kan göra för å fira l♥verb♥y??

superbloggaren!


Det är ju helt galet vad dålig jag är på att blogga! Hua..
Men ett i månaden ska man väl kunna ordna, el vad säger ni?! :P Haha...

Sitter i köket å dricker kaffe å siddis kollar på Tummelisa, måste dra mej mot badrummet å blåsa håret men jag ooooorkar inte!!! De e så himla tråkigt!!!
Jaja, för några timmar sen åkte Chrille iväg ner mot Oskarshamn och lämnade mej å Siddis hemma ensamma.
Vet inte hur länge han blir borta, men vi saknar honom löjligt mycke redan :(

Hemma ser det ut som fan, C har slitit ner hela garderoben i hallen och plockat ur alla kartonger å skit från "klädkammaren" så nu ser de verkligen skabbigt ut här hemma! Han siktar på att få i ordning tills hans semester e slut, dvs 2 veckor till har han på sig men vi har sån beslutsångest om hur vi ska göra så de lär väl bli nå hastverk i sista sekund....... typiskt oss :P
Men de KAN bli så hiiiimla fint! Bara vi bestämmer oss...
"Tjejhörna" till mej och "hackerhörna" till C blir det iaf, på ett el annat sätt... :D



Jaja, ska väl göra mej klar som sagt så jag å Siddis kan komma ut å hitta på nåt.. tips?!
Kollade vad de går på bio idag men de e bara shrek som kan tänkas vara nåt å den e ju dels från 7 år, men även kan de kanske va lite svårt å hänga med när hon inte sett dom tidigare filmerna?? Hmm...
Klurigt de här.... men OM jag får nå tokryck å blir tillfälligt blind el nåt så kanske jag klämmer på mej bikinin och åker å badar på Himlabadet med gummsan nån dag.... de vore sjukt modigt av mej så de lär väl inte ske.. men de vore verkligen en liten jag-ÄR-en-bra-mamma-boost för mej om jag kom iväg... ;)
Chrille å Yris var ju där i förrgår å hade haft såååååå kul! Vill också göra sånt me henne....

Ha en bra lördag alla!!!

RSS 2.0