mina hjärtan spanar på blixtar.. spännande!

imag0541_1306867 (MMS)

mina hjärtan spanar på blixtar.. spännande!


beslutsångest!!!



jag e sååå sugen på ett par converse light, men jag vill inte köpa dom nu o förstöra dom med svullofötter i sommar... :/
och nästa dilemma.. vilken färg ska man ha??? jag ÄLSKAR dom här, iofs älskar jag allt som är rosa, men de känns lite småonödigt eftersom jag har ett par fake i lite mörkare rosa nyans.. vita el svarta? el ljusgrå? el skaja köpa rosa trots allt..??? guuud vilket i-landsproblem.. :P
har ju några månader på mej å fundera, om ja nu lyckas hålla mej.....



..update!
kolla vad ja hitta!

2 färger ja inte sett förut!!!
my GOD..
svårt å välja el?!


kolla
www.smartgirl.se





@ work


Haaaap, nu sitter man här på fetröven å glor på tv som vanligt.
Nästa vecka har jag en date med en syo, de blir spännande!
Nu vare sagt, annars glömmer ja de.
Idag insåg jag att de e rena rånet att INTE utnyttja rabattkuponger om dom ändå bara ligger i plånkan å skriker... så jag slog till på "mina drömmars parfym", escadas sommardoft för i år.. ♥ LOVEIT!
20% är ändå en hel femtedels rabatt... bra det! :D

Imorrn ska jag sova, så jag hoppas de ska bli skitväder för annars får ja sån ångest över att sova bort hela dan :/
Tydligen ska de vara nån fika/vernissage/sånguppträdande (?) på Siddis dagis emorrn men jag vet inte när, så de ska Chrille få ta reda på imorgon bitti för hur trött ja än må vara så vill ja bara inte att Yris ska stå där själv utan nån som är där å tittar på HENNE. Man får offra sej.. (hoppas de e seeent på eftermiddan.. :P)
Kirrade utväxten förut iaf, skönt o ha det gjort. Gjorde även Den Stora Uppoffringen att raka benen i samma veva. Fyfan vad jobbigt när man är jätte!!!!!!

Usch vad kissnödig jag är, kände ja precis. Jobbigt! Toasitsen här e svinkall också, inte ens mina fettvalkar på röven kan trolla bort den kölden :/ Får räkna till 3 o bara gör´t!



finaste mors dagshälsningen!

imag0532_1306700 (MMS)

finaste mors dagshälsningen!


mina hjärtan! en vanlig fredagkväll hos os...

imag0526_1306527 (MMS)

mina hjärtan! en vanlig fredagkväll hos oss, en liten som kör hårt tills hon bara säckar ihop o slocknar på 2 röda, en fetknopp med kaffe och fredagsbilaga i högsta hugg, och en karlslok i pyamasbyxor & fingrarna i truten... (nybliven intensivnagelbitare) Till kvällsfika/gotta blidde de idag hallon&blåbärspaj, jag var så baknödig så ja va tvungen o sno ihop NÅT, vad som helst! :P


dyster


oh gud jag får sår av fetman!
TRE månader till som michelingubbe
HUR SKA JAG  O R K A ? ? ?
jag vill beställa min bally bandit NU, å leva på luft!
jag ska aldrig mera klaga på min kropp sen när jag börjat gått ner några kilon i höst, ALDRIG!!!
jag skulle inte klaga en sekund om det BARA va det faktum att jag är fet, för om det är nån gång man får vara fet å äta som en gris så är det när man e gravid!
jag klagar för att jag har ont överallt, mår illa, andas dåligt, går helt skadat och sover dåligt!
det är DET som gör det helt jävla outhärdligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mitt humör är vidrigt, och de blir inte bättre av att jag inte kan röra mej som jag vill :(

de gör ont att byta ställning i sängen, att kliva i & ur bilen, att böja sig, att gå, att sitta..
de är näst intill omöjligt att raka benen!
inga kläder sitter ens någelunda, trosorna skaver till å med!

åsså har jag en fet utväxt i håret, men det gör åtminstone inte ont.
mer än i ögonen, de e FULT. men de skiter jag i!
kanske hittar ja nån bra toning sen i em, om inte så bryr ja mej inte. orka när man ser ut såhär i övrigt?!?!?


nu äre melrose place på tv, alla e smala & snygga!
kul.



när jag hämtat yris sen så ska hon få äran att följa med o köpa trosor, bh och rakhyvlar.
om de inte regnar så blire nog stan.
så SNÄLLA, jag ber er, åk till Birsta ni andra ifall de inte regnar!
jag vill INTE stöta på nån ja känner, el inte känner!
jag vill helst att stan ska va dö



whatta fuuuuuck??


sitter o pillar på datorn å jag lovar o svär, de KLUCKADE till när bebben sparka!
obehagligt........




sur


Jag blir såå irriterad när folk ringer å sen pratar med nån annan de första dom gör när man svarar!
Vafan, ring när du KAN prata?!?!?!? De e en sak om man ringer o hinner prata litegrann å dom hinner ursäkta sej om nån i bakgrunden undrar över nåt el så, men att inte fokusera ens den första sekunden de gör mej så jääääävla irriterad!!!!


Idag har jag vare på positioneringsutbildning uppe på habben, å de var väl rätt givande.
De visade sig när de började att de var "våran" sjukgymnast som höll i det hela, tillsammans med en till, och jag vet inte riktit vad jag tycker om henne.. Hon är KONSTIG! Hon känns liksom inte seriös & kunnig, och yr e hon.. men men, nu är de gjort iaf å lite tips & aha-upplevelser vart de ju trots allt.

Ikväll skaja jobba vaken natt och jag har sparat det sista dubbelavsnittet av DH tills dess.... de bränner rejält nu kan ja lova, men ja ska hålla mej så jag har nåt o pyssla med en stund inatt iaf.. :)
Ja nu vet ja inte vad ja ska skriva alls, så ja slutar.
Kul update va! ;)

när man promenixat utan minsta gnäll in ti...

imag0521_1306154 (MMS)

när man promenixat utan minsta gnäll in till stan förtjänar man en glass! Nästa stopp blir Lindex, därefter kommunen.. jippi..


älskade lilla dinosaurieflicka! (L)

imag0025-1_13060 (MMS)

älskade lilla dinosaurieflicka! (L)


lilla älsklingen på sin första dansuppvisn...

imag0517_1306096 (MMS)

lilla älsklingen på sin första dansuppvisning, så duktig! :) nu är den stora frågan, fortsätta till hösten el prova på nå annat.....?


frustrerad



Jag får sån fruktansvärd ångest av alla papper som ska fyllas i o skickas hit o dit att ja bara blir helt tom och tårarna sprutar. Jag är så förbannat less på att allt ska va så jävla svårt å avancerat, och att ALLA verkar fatta utom jag!!!
Hur jag än gör så fattar ja inte!!!!!! Jag fattar inte försäkringskassan, inte jobbets lönesystem och a-kassan & facket och fan vet allt, jag F A T T A R   I N T E ! ! !

Jag är värdelös, är de så förbannat svårt för ER å fatta att JAG ÄR DUM!?!?!?!??!?????!?!??!?!?!?!?!???????????????????????????????????????



sitter å bölar!


Jaaa, förra veckan var det sista avsnittet till secret diary som ja grinade över, och alldeles nyss gjorde ja "tabben" att läsa denna tråden på familjeliv:


hej jag ska ta en lång historia kort nu eller försöka för tårarna rinner, kroppen skakar och jag storler.

det är så jag träffade min man när jag var 17 år och vi vart störtkär i varandra så vi förlovade oss och börja tänka på barn redan när vi var 19 så vi började försöka och jag vart inte gravid men vi tänkte inte mer på det just då utan fortsatte försöka fast jag vart såklart väldigt ledsen när det inte gick men vi hade inga tankar på och söka hjälp då. när vi började bli 23-24 år och våra vänner börja skaffa barn kände jag mig dålig att de inte ha gått för oss så då gjorde vi en utredning och den gick bra min man hade bra spermakvalite och jag var fertil så vi bestämde oss för att fortsätta försöka för man hade som fått tillbaka hoppet så vi försökte faktiskt i 5 år och de lyckades inte.
så när jag var 30 började jag med hormon tabletter, observa att jag aldrig ville göra konstgjord befrukting men hormon tabletterna gick jag på i nått år tills jag var 32 tror jag och de lyckades inte heller. och de var väl då jag insåg att vi kommer bli barnlösa, visst det var svårt för oss att acceptera det men vi fick så lov.

några år gick och jag kände en stor sorg över det här men jag fick leva med det och nu till saken.
för några dagar sedan börja jag känna mig väldigt konstig, jag var illamående jämt, kräktes, och kände mig jätte uppsvälld. jag var såklart orolig vad det kan vara för de kändes inte bra i magen.
jag åkte in och berättade och de frågade såklart är du gravid? mitt svar vart om de hade varit så väl.
så sa dom att jag skulle få göra ett ultraljud så då kan de se om något är fel och när vi gjorde ultraljudet såg ja att läkaren kollade mkt på skärmen och jag tänkte nu är det nå fel.
sen sa han: du är gravid i vecka 17.

(vaför jag inte märkte de va för ja hade blödningar och jag hade som inte fått något ''mage'')

och då tänkte jag bara nej aldrig de måste vara omöjligt. han vred skärmen mot mig. allt bara försvann det vart svart för några sekunder.
jag grät och skratta....och blev helt jävla överlycklig fast ha svårt att smälta det.

EFTER 17 ÅRS FÖRSÖK SEN BLIR JAG BARA GRAVID SÅDÄR.....
JAG HA ALDRIG KÄNT EN SÅN HÄR BRA KÄNSLA FÖRUT......Skrattande
äre verkligen våran tur nu? Glad Alltssååå åååå vad glad jag är, äntligen! Skrattande



Jag kan inte sluta gråta glädjetårar för hennes skull!
Gud så underbart!!!!!!!!

Nu skaja kolla på lite DH och torka tårarna... dricka lite kaffe...
Säkert händer de nåt hjärtskärande i DH också bara därför, de räcker väl med att Lynette bränner sig på en rostad macka el nåt för att ja ska börja tokböla igen...



här halsas det saft & äts godis helt hyste...

imag0497_1305402 (MMS)

här halsas det saft & äts godis helt hysteriskt! :P siddis tror stenhårt på Saade, själv håller ja på Estland & Danmark :D Bosniens bidrag va också bra.... otippat! Spännande detta.........


yeeeeees!


Sverige får va med på lördag! JIPPIIII! :D

Haha, hur mycke ja än hade njutit av å se Saades min och läst hans bortförklaringar imorrn på löpsedlarna så måste ja ändå erkänna att de känns kul att "vi" e med, speciellt för Siddis skull.
Jag måste säga att ja vart lite småkär i Danmarks bidrag, en riktig vinnarlåt! Åsså varom rätt fina dom grabbarna också.... unga, men fina ändå ;P
Estlands bidrag va också över förväntan, skulle jag ut på krogen i sommar så skulle ja dansa järnet om den spelades på dansgolvet.... (tur för allas skull att ja inte kommer dansa så speciellt mycke alls i sommar...)

Idag har jag bakat tekakor för andra gången i mitt liv, å dom vart ätbara & godkända enligt mamma så de va ju tur! :) Dock vart de deg för 4 plåtar, lurigt när man bara har 2 då och dom ska jäsa innan dom ska in i ugnen..

Nä, nu skaja kanske äta lite fil och ta o sova, imorrn blire jobb. Känns som de va skitlänge sen ja va där fast de inte ens har gått 6 dygn. Näsan är fortf täppt, men ja kan andas rätt bra med den ändå så jag klagar ICKE! De känns så lyxigt å kunna ta vanliga normala andetag genom näsan igen! :)


livrädd!!!!!!


Igår när jag lyssnade på Christer (radion alltså) så var det 2 ormfanatiker med så folk fick ringa/skriva in till programmet å ställa frågor osv till dom.
Jag är ju så fruktansvärt ormrädd så det går inte att förklara med ord, så jag tänkte att dom kanske kunde lugna mej på nåt sätt genom å förklara hur SNÄLLA ormar är, hur trevliga dom är och sådär..
Dock vart de väl lite tvärtom kan man väl säga!!!

Först å främst kan ja säga såhär, jag är så jävla rädd att jag vågar inte va på Norra Berget vid lekparken under sommarn tillsammans med typ 70 andra klampande ungar & mammor&pappor. Jag skulle aldrig nånsin gå Tarzan el Björnstigen vår/sommar el tidig hösttid. Jag skulle ALDRIG någonsin gå genom en hage el liknande vare sej med stövlar eller helmundering i galon.
Jag är inte rädd att bli biten, jag är livjävla rädd att bara SE en orm.
Jag har drömt mardrömmar om dom vidriga jävlarna, att dom hoppar, kastar sej, jagar mej.. äter sig genom ytterdörren... Jag är så rädd att jag nästan börjar skaka bara ja tänker på dom.
Det allra värsta är att INGEN verkar fatta hur allvarligt det är, och hur JOBBIGT det faktiskt är för MIG!!!! Utan dom flesta bara viftar bort det och tycker jag e löjlig och säger "dom är mer rädd för dej än du för dom"
So what???! Vad i helvete spelar de för roll om ormen är rädd för MEJ?!?!? JAG är ju likförbannat LIKA rädd för det?!!?!

Igår iaf fick ja lära mej lite nya grejer om ormar.

1) Dom skiter fullständigt i om du stampar el inte när du går, dom har redan känt vibbarna om du så smyger, och sen kan dom VÄLJA att sticka el så kan dom VÄLJA att inte göra det.
2) Att det inte finns orm där det finns myrstackar är ren & skör LÖGN, de måhända finnas FÄRRE, men det FINNS!!! (för övrigt är kopparödlor väldigt vanliga runt myrstackar eftersom dom äter myrlarver o sånt skit)
3) Ormar kan bli uppemot 15-20 år om dom rätta förutsättningarna finns. VIDRIGT
4) Bebis-huggormar har INTE starkare gift än vuxna huggormar, de e bara det att dom inte lärt sej reglera sitt gift utan hugger dom så sprutar dom ut allting, vilket kanske inte en vuxen gör eftersom det "kostar på" för en orm att producera & skjuta ut det. Vissa hugger bara, andra sprutar ut lite o vissa lite mer.
5) Snokar kan ha blå ögon. (onödig fakta, men jävligt äckligt!!!)
6) Nu vet jag inte hur det stavas, men gärdsgårdar (?) är ett drömställe för ormar. Dom trivs i stenmurar och små springor, så ormkännarna rekommenderade att villaägare täpper till alla små hål längs husgrunden eftersom ormar "älskar" att ringla in där å gömma sej (så jävla vidrigt)

Den sista punkten som jag la på minnet är den allra VIDRIGASTE av dom alla...
Man har ju hört skräckhistorier om ormar som kommit upp ur avlopp & toaletter, men till å med JAG som har sån ormfobi har tänkt att det är inte möjligt här i Sverige å försökt övertygat mej själv det.
DET KAN VISST HÄNDA!!!!!!!!
Det är inte "vanligt", såklart, men det händer lite nu & då att folk hittar ormar i toaletten eftersom "det egentligen är en rätt trevlig miljö för dom och dom kan leva bra därinne"
JAG DÖR!!!
Jag kommer aldrig mera sitta mer än ½ minut på toa, och ALLTID kommer jag tokspola innan ja sätter mej och ALLTID kommer jag ha full uppsikt vad som händer därnere!!!!!



Jag vet inte vad jag ska ta mej till, min fobi blir bara värre & värre för varje år som går :(
Jag hatar vintern, men det är den enda årstiden då kan kan känna mej helt TRYGG utomhus :(
Jag tycker skogen kan va jättemysig o promenera i, och jag vill verkligen gå ut å plocka blåbär framåt hösten, men det finns inte en chans i helvetet att jag skulle utsätta mej själv för den skräckupplevelsen.
Det gör mej faktiskt jävligt ledsen :(

Kan hypnos hjälpa? Och vad kostar det isf? Krävs det många sessioner?
Jag vill verkligen inte vara såhär rädd :(




whatta fuck?!? Portugals bidrag, vad är de...

imag0486_1305058 (MMS)

whatta fuck?!? Portugals bidrag, vad är de frågan om?! Världen, nu måste vi fan ge dom pengarna dom skriker efter så dom kan få fram riktig musik... stackarna!


spånar


jag har fastnat lite för britax b-smart......



fast jag vill ha en turkos för de e en så fin nyans på den jag spanat på.. ;)
sidney tycker lila (såklart) som på bilden, men eftersom just den här lilanyansen känns lite mer åt tjejhållet så tror jag mer på turkos som jag tycker passar både pojke & flicka... eller...?




har aldrig vare intresserad av 3hjulingar förut, men nu när jag provkört den här å pratat med en säljare så känns de plötsligt inte sååå dumt.... den var otroligt lättkörd.. å varken bebisen el storasyster ska ju klättra på el i den så risken att den tippar är ju eg obefintlig.. vad tror ni???




hittade en sida med "konstiga" vagnar också, mysko märken... men där fanns de några ja föll för också, å billiga paketpriser hade dom! men då vet man ju INGEN som haft en sån och eftersom man handlar på nätet (dock svensk sida) så finns de ju ingen chans att provköra & analysera IRL så att säga innan man slår till.. de e lite dumt... :/
men visst är den fiiiin??? :)


om jag visste helt säkert att de skulle bli en flicka så skulle jag hetsköpa en rosa vagn & kasta kvittot!!!
de finns ju såååå fina rosa vagnar så ja blir alldeles till mej! :D


fortf ligger brio sing bra till, MEN eftersom britaxen har fullt liggläge på sittdelen så väger den snäppet tyngre...



himla spännande inlägg va??? :P
kommentera gärna o kom me tips & råd!


***


nu ska jag se om jag hittar nåt i skåpen som kan tänkas "fixa" min hals litegrann, för nu börjar de göra riktit ont i den efter alla småhostningar & harklingar som ja tvingas häva ur mej varannan minut
tänk om man bara kunde trolla bort såna här skitkrämpor!?!
en liten ramsa el magisk dryck.. anything!??!!??!!?
har inte ens vare "sjuk" i 3 hela dar men jag e såååååååååå less redan!
de känns lite som att ska man va förkyld så varför inte gå all-in då på en gång med feber o frossa också då så är det gjort sen?! plus att har man frossa å feberyrar så brukar folk ta hand om en å passa upp en...
gäller det fortf? mamma..?

uuhh *ynklig*





finväder imorrn :)


 

då ska jag fan ut o få lite frisk luft!!!!

ska tömma huve på snor ikväll så jag kan få ANDAS riktit hääärligt emorrn!

ser fram emot det.. :)

kanske ska se om det finns nån rullator på blocket som jag kan köpa så jag kan gå ut o gå utan å va rädd å ramla ihop ;) helst en ROSA...

men fan, annars har ju chrille rosa sprayfärg!!!! de här ser lovande ut.....

fet-mia med rullator efter trottoarerna, SUMMER EDITION 2o11!

 



irritation..


Mycke kan man bli irriterad på!!
Men mycke är liksom inte värt o haka upp sej på..

MEN... Bobby Oduncus läppar gör mej galen!
AV ÄCKEL!!!!!!

Jag stör mej på människor som ALDRIG kan äta nå annat än sallad ute på resturang..
Vafan, ät MAT om du ska betala massa hundralappar!?!?

Jag stör mej på killar som går runt i linne å tror dom e sååå jävla snygga bara för att dom råkar ha tränat några månader å börjar bli lite fasta.
LINNE. PÅ. KILLAR. ÄR.  A L D R I G OK!!!!!!!! Det spelar ingen roll om du heter Hasse å är 63 å lönnfet eller om du är 19 å spelar fotboll å styrketränar 7 dar i veckan..
(nu är jag ju fullt medveten om att min egen pappa använder linne i tid & otid, MEN han e liksom en klass för sej! han är ett undantag! å jag har aldrig påpekat att det är SNYGGT heller..men han kommer undan med det just för att jag är SÅ van å liksom immun! haha)

Jag stör mej nå fruktansvärt på Victoria Silvstedt. (beskrivning = överflödig)

Jag stör mej på folk som går före en i kön. Är jag osynlig? Är jag mindre värd?! Vafan ger er rätten å bara kliva in framför mej bara för att jag är en tjej på 1,62 som knappast skulle nita er el ens nå upp för å klappa till er om de nångång brann riktit?!?

Jag stör mej på mobiltelefoner av märket HTC desire hd! Av den enkla anledningen att jag är SVARTSJUK på dom! Ibland känns de som Chrille utan tvekan skulle välja att äkta sin mobbe före mej.


Nu skaja slurpa i mej resten av min smoothie & sluta va så jävla sur&bitter.............





dagens lunch? ;) kiwi, hallon, banan, blåb...

imag0484_1304936 (MMS)

dagens lunch? ;) kiwi, hallon, banan, blåbär, yoghurt & lite mjölk.. yummie!


måndag



Jag har skittråkigt, funderade ett tag på om ja skulle gå ut en sväng men ja orkar fan inte!
Snoret är proppat i hela pannan & näsan, å ögonen klias liksom, har aldrig vare allergisk mot nåt men såhär måste de nästan kännas å va pollenallergiker?!?! Usch! Lider med dom stackarna som verkligen ÄR det :/
Sedan jag var till sjukgymnasten förra veckan å fick ("fick" som i "KÖPA" alltså) ett sånt där bälte å ha på mej så har de hänt nå himla dumt. Iställe för å bli BÄTTRE i ryggen & svanken så har jag även fått ont på höger sida.
Tidigare har jag enbart haft ont på vänster sida & själva svanken, å min BM trodde att de lutade åt ischias men bara för att jag hade en BRA dag när jag väl fick tiden hos sjukgymnasten så nämnde han inte ens det ordet och det är förbannat svårt att beskriva DEN smärtan när man INTE känner den! :(
I fredags el lördags kväll så kunde jag inte gå ALLS å ja kände mej som en stor tjock klump bara :(
Chrille låg o sov i soffan å jag skulle smyga in å lägga mej i sängen men ja kom inte så långt utan först vek sej liksom vänsterbenet (som vanligt) så ja skulle skynda mej å "ta emot" mej med de högra men då var de samma sak med det benet också! Alltså,  de va riktit obehagligt å jag är skitstressad & orolig att de ska vara såhär nu VARJE dag ÄNDA fram tills de e dax.. Usch, jag har verkligen ångest över hela den här sommarn.... :(
Hade sett fram emot den här tiden eftersom allt gick så OFANTLIGT bra & lätt sist, men nu........ de e sjukt..
Jag tror jag har gått upp säkert 20 kilo bara i ansiktet!!!!!!
Å rumpan.... den e så jävla fet så jag mår verkligen psykiskt dåligt när ja ser mej själv i spegeln :(
Jag har inte vägt mej sen v 14 el nåt sånt, alltså 10 veckor sen, å redan då vare ju en tråkig upplevelse.. Längtar INTE tills de e dax för nästa vägning, antagligen nu på fredag....... :( :( :(
Jag har aldrig eg brytt mej om vad vågen visar, om den visat 49, 59 el 70+, för så länge jag kunnat ha dom kläder jag velat i den STORLEK jag velat så är ju det de enda som räknats. Visst, 70+ kanske va å ta i, men om jag vägt mycke å lik förbannat kunnat haft storlek xs/s så har ja inte hängt upp mej på siffrorna på vågen.

Jag har satt som mål, ett snällt mål tycker jag nog, att jag ska va någesånär "mig själv" igen kroppsligt till nästa sommar. Alltså, magen lär ju va slappare såklart men vikten & omfånget bör jag lyckats styra upp godkänt tills dess...
Å jag är väl medveten om att jag inte kommer ha så speciellt mycke cash å kunna lägga undan (jag vet knappt vad "spara" betyder...) men nästa sommar el höst så SKA jag fixa boobsen. Jag har längtat länge nog nu, och efter 2 kids så tycker jag faktiskt jag e värd det :)
GUD vad jag längtar!!! Det känns förbannat tungt nu, både känslomässigt och viktmässigt, men när jag tänker på hösten 2012 så känns de SÅ mycke bättre! Jag SKA klara det! Jag ska lyckas få fason på min kropp och när jag lyckats med det så skaja unna mej nya boobs. Vilken treat va! :)
De allra bästa är att jag vet till 110% att jag kommer göra detta ENBART för min egen skull, och det är just därför jag älskar Chrille så OTROLIGT mycke!!! För han är inte med mej för att jag e smal el har stora pattar eller har ett fett lönekonto, han är med mej för att jag är JAG! ♥



Nu skaja göra lite kaffe å kolla på DH. Å snyta mig!!!!!!






oh my GOD


Har sparat det allra sista avsnittet av secret diary of a callgirl, alltså det sista NÅNSIN, till en stund då jag verkligen skulle kunna njuta av det fullt ut. Alltså: inte på jobbet, inte när jag är för trött, inte när nån annan är hemma och inte om jag känner mej stressad på nåt sätt.
Nu small det!
Och iställe för å njuta så bara SPRUTAR tårarna, de var de mest sorgliga & vackra avsnittet ever!
GUD vad jag är LEDSEN nu!!!!!!
Hur ska jag klara mej nu, de var ju den allra bästaste serien!!?! :( :( :(

**de e SORG här i soffan nu**




lördag natt å jag e vaken!?!?!

Men herreguud vad fan gör jag vaken nu?!
Såg precis vad klockan var......
De va RIKTIGT längesen jag va vaken den här tiden när ja inte jobbar, flera månader sen. Hua!
Har kollat igenom en miljon kartonger i sovrummet och försökt sortera lite, men ja OOOOORKA inte göra klart så de sluta med att ja bara satte tillbaka allt lite rörigare än innan :/ Blä..

Siddis & Chrille sussar gott breve mej här i soffan, ska vandra in till badrummet jag med å snyta mej o borsta tänderna så ja får zzzzzzova jag med... underbart!!!!

Förra helgen hade Siddis kompis sleep-over för första gången, de gick superduper o både brudarna sov hela natten till strax efter 07..  Liiiite längre kunde dom ju fått sove, men ja ska inte klaga, dom kunde ha hållt igång hela natten å låtit & gnällt o haft sej.. :P
De var kusin Nea som tittade förbi på kvällen o kollade på film, Sammy, och åt glass :) Mysigt!!!

Såhär såg 2 slagna stjärnor ut redan kl 22

de ser ut som alla lampor i hela lgn skulle va tända, men de e kamerablixten som lyser upp så galet mycke..

Usch nu måste ja kuta på toa å snyta mej innan ja får snor i mun, fyfan vad vidrigt

HATA SNOR&SLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gonatt


det absolut gudomligaste mitt hår nånsin p...

imag0478_1304711 (MMS)

det absolut gudomligaste mitt hår nånsin provat på! Det luktar LJUVLIGT o är drygt, håret blir som nytt! jag ska aldrig stoppa nå annat i håret *kärlek*


yris & mormor

imag0429_1304711 (MMS)

yris & mormor


Bulldegsjäsning......... :D strax dax för ...

imag0475_1304673 (MMS)

Bulldegsjäsning......... :D strax dax för kletning....


de snöar ffs! faaaaaaan

imag0472_1304364 (MMS)

de snöar ffs! faaaaaaan


ooooh vad jag älskar min stortjej!!!

1304275478_picsa (MMS)

ooooh vad jag älskar min stortjej!!!


RSS 2.0