Sveriges mest överskattade kändis?!

Sitter och läser Veckans NU! och bara förvånas.
Det är mycke här i världen man kan avundas, små saker som stora, och självklart skaja väl inte ljuga om att jag inte gärna skulle ligga i St Tropez och sippa drinkar några veckor om året och mingla me halvnakna superkändisar. De e väl klart som fan att vilken svenne som helst skulle haka på både en o två och 5 ggr bara för att få sig en liten smak av "det goda" jetsetlivet...
Det konstiga är bara att nu när jag läser typ minst 2 skvallertidningar i veckan och suger i mej allt juicy gossip som skrivs där så borde jag ju störa mej på väldigt många.
Det finns EN som tar priset.
Daphne Léon.
Victoria Silvstedt må va ett mediakåt våp, Gynning likaså, men ingen ingen INGEN är som Daphne!!!!!!
Människan är inte ens LIIIIITE snygg?!
Och hon skriver sin löjliga spalt i Veckans NU! varje vecka om alla kändispartyn hon varit på, alla coola sms hon får av heta celebs, hur hon blir bjuden hit å dit, men det är inte kul fan!!!
Hon äcklar mej
Å då e jag RIKTIT skvallerfrälst ska ni veta!!



(var tvungen å bläddra fram hennes fjantiga sida nu, som även denna vecka är ett dubbeluppslag (jippi) och vad finner vi denna gång då? Jo tonvis me MINGELBILDER på frk Léon posandes me sin halvöppna käft (antagligen i ett patetiskt försök till att va sexig.......) tillsammans med ett urval av celebs som hon vill visa att hon hängt med. Kan denna fredag bli bättre!?!)

VEM ÄR INTRESSERAD AV DENNA KVINNAS LIV??????????????????????????
VEM GER HENNE EN SPALT I EN TIDNING FFS?!?!?!
och slutligen,
Vad i helvete är hon känd för???!!
Dogges syrra my ass, isf borde jag ju ha tio spalter jag me i cosmo och vogue eftersom jag är brorsdotter till Arne Banarne som dejtat Anna Norberg som e typ hur stor som helst!!! (snövit på S:a, vad haru å komma me nudå, Daphne?)

RSS 2.0