middag på jobbet..

kanske den mest gigantiska portionen jag gjorde då... puh... sista 10 dagarna nu.. känner mig som ett fläskberg!!!


längtar!!!

 
 
Jag jobbar natt!
Sitter å surfar å drömmer om allt jag vill shoppa.. ;P
Jag LÄNGTAR så jävla mycke tills ja kommer till Ullared å kan gå lös på parfymerna, jag vart verkligen sååå glatt överraskad sist vilket bra utbud dom hade (då iaf..) :) :) :)
Lösnaglar ska också handlas, ska göra upp ett litet lager med sånt där man aldrig unnar sej hemma men som kostar skit å ingenting där. Jiipppiii
 
 
Alltså nu kokar jag, hade skrivit ett asjävla långt inlägg åsså kom jag åt nån jävla fittknapp så allt försvann å det gick inte å ångra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Faaaan.
Idag är det inte min dag..
jävla fans fitthelvete
 
Från att ha vare skithappy å drömmar om shopping... till total aggressivitet!
Jävla skitdatorhelvete!
Jag HATAR elektronik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Kort sammanfattning då om min dag..
Tvättstuga
Dammsuga
Renbädda
Hämta barn på dagis
Åka till Birsta
Åka hem från Birsta efter 20 jävla minuter för det var nån som skrek så folk trodde nån höll på å bli klämd el mördad eller slagen el vad som helst
 
Alltså, jag vart så jävla irriterad över att mitt inlägg försvann så jag ids inte skriva nå mer.
Så jävla LEEEESS
 
 
 

vab dag nr 2..

 
Är hemma med Vincent idag också, han har haft feber hela helgen å igår var det ingen tvekan om att han hade åkt på ögoninflamation men idag ser det redan mycket bättre ut?! Tur i oturen..
Yris är på dagis iaf, pigg å kry, om man bortser från en liten rinnande näsa men annars så :)
 
Idag ska vi på en visning på en lgh som vi är mer el mindre kära i redan nu.. Kruxet är att den kommer gå för MYCKET mer än utgångspriset å det är vi nästan helt säkra på.. men den e ju så perfekt! för OSS! åååh..
 
 
Idag är det dag nr 16 på fitnessfighten...
Har ju glömt skriva om det helt va!? Jag är med i fitnessfighten den här månaden, å det innebär att man under 30 dagar följer deras kost & träningsschema å därmed garanteras resultat. Hur mycket varierar ju givetvis, men dom flesta verkar ha tappat mellan 5-10 kg å 10-15 cm i midjan! Helt galet va!?
Jag vet med mej att jag är värdelös på det här med självdisciplin å uthållighet.. men jag gör verkligen mitt bästa... Jag erkänner direkt att jag fuskat 3 dagar å inte tränat, MEN jag har inte stoppat i mej NÅT som inte är tillåtet på dom här 15 dagarna! Det är stort för mej... inte en smula!
Det är fruktansvärt tråkigt å framförallt såklart JOBBIGT med träningen som man ska göra VARJE dag i 1 timme, men jag försöker intala mej själv att det finns ett slut på skiten... ;P Jag har fan BETALAT för att få övningarna! Då ska jag fan göra dom också..... blä.. :P
Hittils har jag tappat 2,3 kilo (vägning 10/10) men som det känns idag, precis NU, så måste jag väga 10 kilo MERA för jag känner mej så tung å svullen! :/ Det återstår väl å se.... Ska inte tjuvväga mej innan utan vänta till på lördag då 2/3 är avklarade..
Om nån är nyfiken å vill veta mer kan man gå in på www.worldofshape.com å läsa..
 
 
En annan sak som jag ser fram emot, annat än sista dagen på fighten.. hehe... är Ullared!!!
Christians chefs fru var lite shoppingsugen så hon tyckte att alla på hans jobb skulle dra ner en helg å ladda upp inför jul. Ner tar vi bussen som skolan har å grabbarna varvar körningen åsså fixade hon med å boka hotell. Hur sjysst är inte det då?! Längtar sååå! Dock sa en tjej på radion så sent som igår att hon fick dödsångest av att vara på Ullared, speciellt på lördagar då man kunde bli mosad till döds av kundvagnar... *svälj* Åsså inför-jul-handeln på det... härlig timing! MEEEEN, jag drar på mej skyddsutrustningen å hjälm så är jag laddad sen! Då kan gammlingarna å bönderna preja mej bäst dom vill!
Jag satte mej i soffan igår å hade ett allvarligt snack med Chrille om den här trippen.. att när varuhhuset öppnar så vill jag inte under några omständigheter bli störd eller känna mej stressad & hetsad av honom på NÅT sätt. Då måste det få ta den tid det tar å jag måste få titta å känna på allt jag vill i MIN takt. Om det så innebär att jag blir siste man ut. Jag hoppas verkligen det gick in.... jag blir vrålförbannad om man börjar hetsa mej när det vankas billighetsshopping!!!!!!
 
 
 
 

fredagsmys

testar appen för första gången.. spännande!

c fick samtal från en gammal lumparkompis förut som var i stan å ville ta en öl, så han drog in till stan för 2 timmar sen. kvar vart jag å yris, ja åsså vince såklart men han sover så han räknas bara lite ;)
dukade upp ett stort fruktfat å ställde in mig på ett speedat barn, men de visade sig ha totalt motsatt effekt! hon slocknade före 21, vilket inte är speciellt vanligt när det är helg... men lite mysigt hann vi ha iaf, jag tror vi såg 2 låtar på xfactor :P
jaja, jag tror jag ska ta å duscha å se om det finns nå roligt å hyra.. gäller å passa på med sånt när man kan välja genre helt själv ;)
ha en fortsatt trevlig fredag kväll alla!




RSS 2.0