my little princess <3

imag0810_1314630 (MMS)

my little princess <3


lördag natt :D


C har precis gjort klart väggen bakom sängen, han är ju för duktig! :)
Nu ska han bara spackla å sen när de torkat så ska han tapeta lite.. Vi måste som sagt bara hitta en tapet som riktit klickar först... de e lurigt! Men kanske emorrn att vi hittar Den Rätta.. :)

Igår lurade han mej å prova en app som han surrat så mycke om... wordfeud..
Fan alltså, nu e jag ju helt hooked! Chrille somna ifrån mej inatt när vi spela så ja fick nästan panik för jag ville ju spela MERA! :P Äre nån av er läsare som spelar som ja kan få möta så jag inte bara har Chrille som motståndare..??


Ojojoj förresten vilket grymt åskoväder de var förut, alldeles HÄR! De dundrade som bara fan å blixtrade över hela himlen, de var bland de värsta jag vare med om! Siddis var lite smårädd å nervig, men vi ställde oss å gjorde fruktsallad å snackade så de gick så bra så ändå. Lillgumman som satt å kollade på Fångarna på fortet när det satte igång, så hon fick inte se klart :( Hon som längtat sååå! De e väl typiskt va!
Ja vet inte riktit hure funkar i såna här hyreshus, men de va nog tur att vi drog ur dom flesta sladdarna (spec TVn......) för de blinkade å hade sej bra rejält här i dom få lamporna som var tända.. Både småläskigt och himla mysigt :) De e ju faktiskt mysigt när man e inomhus i det torra och trygga :)

Ja nu vet jag som vanligt inte vad jag ska skriva mera...
Sitter å ser på Skavlan i brist på annat (bara skit på tvn, helt ofattbart!) och nu äre Kleerup som surrar... Vet inte när de är inspelat, men ja tror inte de e nå nytt avsnitt(?) Killen ser inte direkt clean ut... snacka om dimmig & yr! Jag tycker de e så respektlöst å va med i TV å verka uppenbart påtänd, men de kanske bara är jag?
Nä nu skaja nog ta en snabbdusch, ja svettas ihjäl! HUA

Gonatt alla glada :)


här ligger jag o får värsta underhållninge...

imag0807_1314446 (MMS)

här ligger jag o får värsta underhållningen... Lyllo mig va! ;)


snart middagsdax!


Chrille bygger o har sej i sovrummet, och Yris sitter i badkaret sen en timme(!) å ritar med badkritorna och leker med baddockan. Lite som roar, de tackar vi för ;)
Sitter o kollar tapeter på nätet, men de e fan inge kul o väldigt svårt också för den delen, de e ju skitsvårt å tänka sej hur dom kommer se ut uppe på väggen när man inte ser hur dom är i materialet?!
Jaja, de bästa är nog å åka iväg o kolla IRL istället.
..men först... miiiiddag!
Men vad?! C var å åt senlunch med en fd elev när han slutade så han vill inte ha nåt, så nåt ska lagas till mej å Yris och helst nåt som går snabbt... vad? Hmmm..


Trevlig fredag!!

idag..


Idag har jag å Siddis vare i Birsta mest hela dan, vandrat å vandrat å vandrat...
Chrille kom ut direkt efter jobbet och då fick jag ett sminkbord av honom, de va väl snällt! :)
Det som jag spanat på skitlänge på Ikea men tyckt vare för dyrt och kanske liiiiite för långt.. Men nu vare nersatt så jag fick det om ja ville eller det nya dom fått in som e lite mindre för samma pris.. De vart det som var i högglans till sist, de lååånga alltså.. Men de kommer bli jättebra ändå, för de e inte FÖR långt.. bara väldans långt :D

Sen åkte vi hem å Siddis hann precis se slutet på True Talent eftersom vi e sega familjen å va på Ikea till sista sekund å sen skulle stuva om i bilen för å få plats me långlådorna.
När damen slocknat kom Peder & Sanna hit å spelade lite Buzz & Tv Show King, mysigt :)
Nu ska vi hoppa ner i sängen, imorrn äre dagistime kl 9 å då ska vi icke ringa å säga att vi blir sena... som igår.. :P

Sov gott alla!

segast?!


Usch vad trött jag är nu, har haft tvättstugan idag 12-17 (kul å gå i alla trapporna när man bor längst upp...) och samtidigt städat HELA sidneys rum & flyttat om lite. Hon vart iaf glad å nöjd, de värmde :)
Nu sitter hon i badkaret och leker med baddockan o blir en riktig liten fräsching!

Imorrn är damen ledig och jag vettetusan vad vi ska göra, allra helst föda barn eller sova! :P
Hoppas de blir fint väder iaf, allt blir så mycke lättare då..

Undrar vart Chrille tog vägen då, han slutar ju 18..? Han kanske vart sur för jag sa att jag inte pallar å rensa i kartongerna i sovrummet ikväll.. dock har jag köpt hans favorittidning som muta för å slippa, så kanske han blir nöjd & glad ändå :)

Gud jag vet inte vad ja ska skriva alls..?!?!
I söndags började Siddis dans igen, och de vart jättepoppis! Igår var vi å köpte nya danstofflor, el vad man ska kalla dom? Söta iaf, sist hade hon svarta men nu valde fröken rosa/glitter-spräckliga... otippat va! ;)
Just de, var på H&M igår o fyndade, det är galet vad tillfredsställd man kan bli av att göra av med pengar... tyvärr!
Men efter rabattcheck & värdecheck så kan man inte bli annat än glaaad när man kom till kassan!
3 par byxor, 2 långärmade, 1 kortärmad och danstofflorna till Yris, och ett par yogabrallor till mig, för de trevliga priset av 320:- Me like!
Dock behöver jag mascara också, fick aldrig tillfälle o kolla efter det där å då för NÅN vart akut kissnödig....

Jaja, nu kom älsklingen visst hem, så nu skaja kramas på han för gulligt nog saknar jag honom som en tok varje dag när han är på jobbet.. :P





vi kollar på hannah montana o dricker blåb...

imag0794_1313827 (MMS)

vi kollar på hannah montana o dricker blåbärssoppa.. skare verkligen regna hela dan idag? usch vad deprimerande isf :( suck.. de enda som faktiskt passar å hitta på då är ju å föda barn. jag siktar på det, ni som vill kan ju hålla tummarna.. ha en trevlig lördag alla!


gissa om den här bruden va nå nöjd med pre...

imag0787_1313433 (MMS)

gissa om den här bruden va nå nöjd med premiärdoppet i nya badkaret då?! ;) gud vad underbart o kunna bada nu till vintern, som vi alla saknat det! wiii happyfamily nu :D


ensam



Siddis sover breve i soffan, o Chrille är ute på Alnö hos Peder & Co och kollar på film.
Själv surfar jag å drömmer om klääääääder ;)

Hittade en massa fint som ja vill ha till Siddis, men de e ju faktiskt LEK-kläder hon behöver, inte fina små damkläder :P Men de finns galet mycke fint till henne... de kliar i fingrarna....




Idag skulle farmor fyllt år, älskade fina ♥ farmor ♥
Var upp till Ö-vik igår och köpte ett badkar så på vägen tillbaka svängde vi förbi graven och Siddis fick se hur det såg ut. Hon har vare jättenyfiken!!! ♥
Idag har vi vare in en sväng på stan o kollat på paraden och semifinalerna, sen gick vi bort på Barista för Yris vart akut pannkakssugen... :P
Själv åt vi veg.korvstroganoff & ris när vi kom hem medan Yris glodde på Fem myror är fler än... (fattar inte att hon tycker det är så bra!?! Det ÄR ett bra program, visst, men jag orkar bara inte med Magnus & Brasse! Guuuuud vilka överspelade töntar! Och jaaa, jag vet att barn gillar sånt, men personligen spyr ja på dom.. MEN, det ÄR de facto ett fruktansvärt bra barnprogram. Så de e ju roligt att hon gillar det eftersom man lär sej en jäkla massa braigt!!)


Usch vad rastlös jag känner mej, känner för å dricka en massa mjölk el nåt men jag ska inte gå i fällan för jag är väl medveten om att dricker jag så bara ETT glas nu så kommer det betyda ca 5-6 nattliga vandringar upp på toa istället för "bara 3-4...
Men snart så.. kanske... hoppas hoppas!!!








har vare på superhjältekonsert med Yris & ...

imag0780-1 (MMS)

har vare på superhjältekonsert med Yris & Chrille, de va poppis! <3


på drakis med mina sweethearts + farbror P...

imag0776_1312896 (MMS)

på drakis med mina sweethearts + farbror Peder :) jag längtar tills jag är lite smidig jag med...... :P


på väg ut till farbror Peder & Sanna.. :) ...

imag0770_1312808 (MMS)

på väg ut till farbror Peder & Sanna.. :) Chrille tog med mig till den absolut tveklöst tråkigaste affären någonsin förut; Swedol. Aldrig mer! Hujedamej vad fruktansvärt vidrigt tråkigt de va...... :P ville bara ni ovetandes skulle bli varnade...


är hos c's syster o kollar på Barbie med t...

imag0768_1312655 (MMS)

är hos c's syster o kollar på Barbie med tjejerna :) dom vuxna leker med kinect, men eftersom jag är så jävla osmidig så håller jag mej borta från dom :P har vare en superseg dag idag, sov relativt bra men eftersom siddis sov med Nea hos c's föräldrar så kunde vi ligga hela morgonen så de va alldeles ljuvligt! Klev inte upp förrän kvart i 12, då spelade vi lite Buzz o åt brunch. Härligt! Imorn ska chrille nog va på jobbet o airbrusha, han fick mersmak efter flera års uppehåll nu när han fick gå lös lite i torsdags ;) trevlig lördag alla!


mitten på februari... gissa om jag ser fra...

imag0301_1312224 (MMS)

mitten på februari... gissa om jag ser fram emot å ha en midja igen?! nä, jag ska inte klaga, ja vet, men jag trivs inte med å va ett fetto :( om de bara vore magen, fine! MEN nu är de ju liksom allt som e stort! armar, ben, kinderna.. för å inte tala om rumpan! :( hua, jag längtar till hösten! ;) powerwalks, here I come!


middag till en ensam tjockis... mina 2 hjä...

imag0761_1312214 (MMS)

middag till en ensam tjockis... mina 2 hjärtan är ute på ön och badar hos Peder & Sanna, själv njuter jag av lugnet hemma! ;) har vare på den svettigaste daten nånsin på stan idag med baby.. galet jävla svettigt! Ja dog nästan. Men de va mysigt o träffa henne iaf :) nu äta, sen soffan med 2 nya tidningar -vardagslyx! ;) hoppas ryggvärken lägger ner bara, för jag kan inte stå på höger ben nu för de viker sej då och de ilar som faaan i ryggen å ner i benet.. blä.....


mina 2 små pantade pirater ;)

imag0749_1312210 (MMS)

mina 2 små pantade pirater ;)


RSS 2.0