lördag natt :D


C har precis gjort klart väggen bakom sängen, han är ju för duktig! :)
Nu ska han bara spackla å sen när de torkat så ska han tapeta lite.. Vi måste som sagt bara hitta en tapet som riktit klickar först... de e lurigt! Men kanske emorrn att vi hittar Den Rätta.. :)

Igår lurade han mej å prova en app som han surrat så mycke om... wordfeud..
Fan alltså, nu e jag ju helt hooked! Chrille somna ifrån mej inatt när vi spela så ja fick nästan panik för jag ville ju spela MERA! :P Äre nån av er läsare som spelar som ja kan få möta så jag inte bara har Chrille som motståndare..??


Ojojoj förresten vilket grymt åskoväder de var förut, alldeles HÄR! De dundrade som bara fan å blixtrade över hela himlen, de var bland de värsta jag vare med om! Siddis var lite smårädd å nervig, men vi ställde oss å gjorde fruktsallad å snackade så de gick så bra så ändå. Lillgumman som satt å kollade på Fångarna på fortet när det satte igång, så hon fick inte se klart :( Hon som längtat sååå! De e väl typiskt va!
Ja vet inte riktit hure funkar i såna här hyreshus, men de va nog tur att vi drog ur dom flesta sladdarna (spec TVn......) för de blinkade å hade sej bra rejält här i dom få lamporna som var tända.. Både småläskigt och himla mysigt :) De e ju faktiskt mysigt när man e inomhus i det torra och trygga :)

Ja nu vet jag som vanligt inte vad jag ska skriva mera...
Sitter å ser på Skavlan i brist på annat (bara skit på tvn, helt ofattbart!) och nu äre Kleerup som surrar... Vet inte när de är inspelat, men ja tror inte de e nå nytt avsnitt(?) Killen ser inte direkt clean ut... snacka om dimmig & yr! Jag tycker de e så respektlöst å va med i TV å verka uppenbart påtänd, men de kanske bara är jag?
Nä nu skaja nog ta en snabbdusch, ja svettas ihjäl! HUA

Gonatt alla glada :)


Kommentarer
Postat av: Crixan

Wordfeud är faen så farligt, hela dagarna försvinner när man väl slår på skiten!

Spelar gärna med dig om du inte är så där superduper bra som alla verkar vara...eller så är det jag som är fruktansvärt kass...heh vilket som, finns på [email protected] om du känner för en omgång :)

2011-08-30 @ 22:13:46
Postat av: Rikke

Har en polare som sagt att jag måste skaffa den där appen.. men vad är de??? ordspel? jag är dö dålig på sånt...



Jätte fint kort på sessa trassel oxå:)



Jätte lycka till till förlossningen,nära nu!

2011-08-31 @ 11:06:46
URL: http://rikke84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0