sådär såg min lilla ängel ut igårkväll, me...

100media_imag022 (MMS)

sådär såg min lilla ängel ut igårkväll, men sen......... ungen har hostat så hon kräkts och klagade dessutom på öronont! uscha.. de va SÅ jobbigt, vi va trötta, hon va trött, vi va less, hon va ledsen, vi va frustrerade, hon va förtvivlad.. lilla älskling! :( tack o lov verkade de va bra igen imorse o him är med mormor nu o lever rövare.. ;) Inatt, innan allt började, hade jag en sån hemsk dröm som ja inte riktigt kan släppa, de var galet! De handlade om en människa vars blogg jag, märkligt nog, läser nästan dagligen och förundras över... Hon va hundra ggr hemskare i drömmen än ja nånsin föreställt mig, hon va så ELAK! Usch.. de e nästan så ja måste ta reda på hur hon egentligen är, känns som ja vill "rentvå" henne lite liksom :P nä hua... Måste sluta tänka på det nu! Ska ta o se om lillasyster vaknat efter sin powernap ;) Seeya, xoxo :D


saknar min chrille love :(

100media_imag016 (MMS)

saknar min chrille love :(


gissa om prinsessperuken uppskattades.....

100media_imag022 (MMS)

gissa om prinsessperuken uppskattades.....


p3



Jag tror radion är på här hemma i säkert 17 timmar av dygnets 24 nu när musikhjälpen kör för fullt i p3.
I år samlar dom in pengar för barnarbetare i Moldavien -VIDRIGT är vad det är och det MÅSTE stoppas!

Gå in på deras sajt o läs mera, el SLÅ PÅ RADION! :)

Nu skaja önska mej en låt o skänka en liten peng

hittils har dom lyckats samla in 2,8 miljoner sedan lucia!
verkligen ett humant & fint initiativ, speciellt såhär i juletid MEN personligen tycker jag som skulle ha en sån här marathonsändning med olika insamlingsmål fler ggr om året.
gärna en gång i kvartalet

----heal the world---







bra dag, trots förkylning


Jag e så himla täppt i näsan o nyser konstant o känner mej allmänt äcklig, men just när jag satt här o tyckte lite extra synd om mej själv efter att ha sett mitt sista avsnitt av Secret Diary Of A Callgirl *panik&sorg*, så ser jag att Yris bästa kompis också ska börja i dans samtidigt som min lilla virvelvind!
Jag ser verkligen fram emot att se hennes min när hon får veta det... För när jag i måndags berättade att hon kommit in så vart hon eld & lågor och de första hon sa då var "jaaaaaa då kanske kan kan dansa med T! ååååh!" och hoppade runt som en vilde här hemma!
Hon tog uppenbarligen förgivet att alla hon känner skulle va där.. Ville inte sabba lyckan så jag sa lite smart att hon kunde höra me T på dagis imorrn om hon va sugen å sådär... Och tadaaa, nu vart de ju superlyckat alltihop!
:)


den lilla dansarn 
tidigt 2oo9




Nu ska jag ta o hoppa in i duschen och hetta upp lite tjocksnor så de kan komma ut nångång, riktit less på de här nu... efter bara 2 dar! Man ska väl inte klaga riktit än me tanke på att vissa är jätteförkylda i veckor o ibland MÅNADER, men det ÄR förbannat irriterande att inte kunna andas me näsan.... Blä

Nån som har nå bra tips på serie att börja kolla på förresten?
Den ovanstående SDOAC vart jag helt SÅLD på, och nu måste ja vänta några månader på att säsong 4 ska komma ut så jag har lite smått panik nu vad ja ska ta mej till utan Belle, Ben och Bambi... ;)
Jag följer vanligtvis DH och True Blood men även The Middle, 2½Men, The Big Bang Theory och Jims Värld :P
Men nu e ja sugen på lite mer långserie, inte bara halvtimmesavsnitt... Har säsong 1 av Gossip Girl som ja planerar att börja se snarast... Är de så bra som alla verkar tycka???
Och Michis på jobbet säger att Vampire Diaries är grymt, finns de fler som kan intyga detta?? ;)
För vampyrserier&filmer e eg inte alls min stil, men jag är helt besatt av True Blood.. de e GOOD SHIT!




Nä dusch & kaffe vare nu..




nuså




Eftersom vi inte hörde ett pip från jaktfalken efter anmälan i somras nångång så gör vi nu ett nytt försök att anmäla Yris till nån kul aktivitet..
DISCODAAAAANS :)

Hon var tokladdad igår när vi pratade om det å ville hellre dansa än gå på gymnastik så de e bara o hoppas att det håller i sej om hon börjar nudå... ;)
Idag har vi vare en sväng ut till Birsta, el faktiskt bara Toys R'Us (som e typ HIMLEN när man som jag & siddis älskar barbie....) haha
Vi skulle ju åka o gratta hennes kille Wilmer efter 13 nångång så vi va tvungen o panikshoppa nåt, sega som vi är... Sidney skrev helt själv på kuvertet, vi bara sa bokstäverna så fixade hon resten! Vi vart såå impade, trodde bara hon kunde tala om vad det var när hon såg dom, inte SKRIVA dom också! Wiiii :) Usch för skryt, men ibland blir man bara så himla stolt över det lilla livet :) ♥

Nu ska jag o gamle prins Christian hälla i oss lite kaffe och natta Yris, antar att de e jag som får turen idag för Chrille har slitit som en tok me alla jä*la kartonger i sovrummet... Jag e stum :P Haha nu dansar han i tofflor & kallingar framför mej, tokfan min! ♥

seeya

GLAD LUCIA LIITE I FÖRSKOTT ;)

100media_imag019 (MMS)

GLAD LUCIA LIITE I FÖRSKOTT ;)


inget får hända dej! låt allt gå bra nu......

100media_imag015 (MMS)

inget får hända dej! låt allt gå bra nu....... älskar dej så mycket! världens bästa lilla linda


gud vad jag saknar min lilla prinsessa! O...

100media_imag012 (MMS)

gud vad jag saknar min lilla prinsessa! Om knappt en timme ska jag börja försöka väcka lillasyster, stackarn... Usch för o bli väckt halv 5 när man sover som skönast :( 6:10 ska hon va klar o inpackad i taxin på väg upp mot Umeå -igen... Jag har försökt att inte tänka på det, men det är svårt.. Jag är orolig. Jag älskar dej, linda!


gud så stor våran lilla tjej ser ut i jämf...

100media_imag014 (MMS)

gud så stor våran lilla tjej ser ut i jämförelse me lilla mini-emil! :) tack för en supertrevlig kväll, fam hagman! Ni må va gifta men jag o chrille tog er allt i lika par ;) hehe... Nu lite tv efter långpass på stan & birsta me yris...... Sweet dreams!


idol o juice, hua så nyttigt på en fredags...

100media_imag014 (MMS)

idol o juice, hua så nyttigt på en fredagskväll!


RSS 2.0