oh my fucking god vad fet jag är nu! Idag ...

imag0746_1311981 (MMS)

oh my fucking god vad fet jag är nu! Idag har jag blive kallad tjockis, "bra stor" (...) och svullo! Kuljul.. Har vandrat heeela dan idag, knappt haft nå problem alls med ont o sånt, nästan störigt... :P dock har jag sjuuuukt ont i fötterna men de spelar ingen roll för dom föder man inte barn med. Jag vill ha ooont nu! På RIKTIGT, äkta "nu-är-de-dax-for-real-ont"!!! :/ Har packat förlossningsväskan ikväll så nu ÄR de faktiskt tid å komma, bebben! Jag & storasyrran din orkar inte vänta mera nu!!! Och dessutom har Chrille semester nu, de är liksom time nu! ;)


gaggig!!!


Nu har jag vare en sväng till bm och allt såg alldeles super ut, härligt!
H*n är fixerad också, huve ner så nu behöver man inte oroa sej för att den får för sej å komma med fel ände först :P
Blev undersökt av lilla Dr Sidney häromdan och hon konstaterade, efter noggrant ha bläddrat i sitt lilla läkarblock, att BF är den 1a augusti så jag hoppas hon har rätt ;)

Systers telefon hade visst lagt ner förra veckan el nåt så nu e jag hemma en sväng o äter en macka och hämtar min gamla LG som hon ska få ta iställe. Hade alldeles glömt bort den, den ligger ju som ny i kartongen å allt, MED laddare... Annars har vi ju ca 1 miljon mobiler som bara ligger, men ALLA är trasiga eller saknar en fungerande laddare.
Nä, nu skaja pula i mej mackan å åka till mamma :)
Bye



ja, nuså!!!


Har sagt de länge, men NU är de äntligen gjort!
Klart å betalt!
Min kära belly bandit e beställd :D :D :D
Nu tror jag inte jag har nåt å hetsa över what so ever, tror faktiskt alla sk "måsten" är kirrade.
Ljuvligt känns det :)

Å gaaalet mätt i magen e jag också, har vare på O'Learys med Elin & Sandra å där blir man aldrig besviken, det är oförskämt gott... hua ;)
Tack för en jättemysig kväll, tjejer! ♥
Och tack Haggan med familj för att ja får komma å låta Yris leka av sig hos er då o då, det är GULD värt ska ni veta! NI är guld värda! ♥

Imorrn skaja till MVC igen och träffa MIN barnmorska, de blir bra det! Sist hade han semester så ja fick en annan, väldans besviken efter det besöket men man blir ju riktit bortskämd när man bara träffat så underbara människor som Micke & Ludmila dom senaste månaderna.. Dom bästa!
Yris får va med mamma under tiden, de blir nog bra det :)


Nu skaja gå å se om Chrilledarling är vaken än el om han la igen när jag gick å satte mej här..
Usch vad jag är kär i den gamle tjurskallen..... ;) ♥





..hon som skulle städa.... hittade sig ett...

imag0740_1311603 (MMS)

..hon som skulle städa.... hittade sig ett par brillor.. så hon kunde se bra & dra FRAM ännu mera! :P


lite gladare nu..


Yes, har tage en dusch nu å ska strax börja med middan å sen ska jag & Siddis åka en sväng och kl 18 ska vi till moster Linda på Mary Kay-visning.
Kollade om lönespecen hade komme å de hade den, och den va betydligt trevligare än jag hade trott för en gångs skull! De var inte många arbetade timmar eftersom jag tog semester mer el mindre alla dygnspassen å nån natt i juni, men tack vare den beordrade övertiden så såg den helt ok ut ändå. (ibland ska man ha tur också..)
Och tydligen får jag lite pengar från FK imorgon redan, jag som trodde man fick från dom månaden efter precis som lönen? De va kul, fast de blir ju dumt sen när jag ska börja jobba riktigt igen för då blire ju en månad utan peng alls. Eller..? Tänker jag helt fel då..? Aja, vill hur som helst inte tänka på det NU, så ja släpper det :P

Imorgon verkar det bli middag med Elka & Baby, de ska bli mysigt! ♥
Nä, nu skaja kolla läget i kyl & frys å se vad de kan tänkas bli till middag idag..



bara för den va sååå ful :P





optimisten mia...


Trööööött!!! Usch så trött jag är!!!
Chrille kör sin sista vecka nu innan 3 veckors semester, härligt!!!
De e dock skiiiiitjobbigt å va hemma med Yris själv hela veckorna för jag har noll ork och när det dessutom är sånt här väder så blir man ju till råga på allt på hemskt humör... :/ Jag har ständigt skuldkänslor för att ja inte GÖR saker med henne, men ja orkar bara inte å jag intalar mej själv att så fort bebisen är ute och jag kan röra mig minsta lilla så skaja bli supermamma å göra massa kul saker med henne!!  Hela tiden & jämt! Vet att de kommer va skitsvårt å leva upp till, men de e ju nåt å sträva efter iaf och det skaja VERKLIGEN göra!!!
Idag är det 39 dar kvar till BF, men jag hoppas såååå innerligt att den vill komma lite tidigare än så...

Tror jag ska hänga tvätten när den e klar strax å sen ta på Yris galonisarna å åka bort till Skönsmon så hon får kolla in stand-in-dagiset å förhoppningsvis få höra dom magiska orden "mamma, jag vill prova att vara där några dar" :P

Jag gnäller när det är varmt & soligt för då svettas ja som en gris, men lik förbannat måste ja gnälla lite nu med när det är sånt här väder för faaaaaaan vad jag hatar när det är såhär grått ute!!! Blä..



båtbrudar! :)

imag0726_1311163 (MMS)

båtbrudar! :)


vi fördriver en sån här grå å blöt skitdag...

imag0721_1310994 (MMS)

vi fördriver en sån här grå å blöt skitdag med att rita & baka! nu vill vi faktiskt ha lite sol....


blommig padda

imag0718_1310764 (MMS)

blommig padda


en lååång trött dag



Jag sitter i köket å njuuuuter av tystnaden!
Jag har vare så sjuuukt trött hela dan så jag å Siddis har vare inne hela långa dan, jag känner mig VIDRIG mot henne :( Men vi har iaf läst lite böcker, gjort hals&armband, lekt doktor och dammsugit. (himla kul, ja vet)
Vid 6 åkte vi in o hämta Chrille, och sen åkte han o Yris till Gärde och kollar på Monster Trucks å där är dom just nu.
Ska hämta dom om ungefär 45 min.

Imorn ska jag o Yris träffa min kusin Sandra, och på lördag tänkte jag att Elin o Peter skulle få komma hit å äta å killarna får leka av sej me lite tvspel.. :P Dock har jag glömt å informera Elin om det så de skaja försöka komma till skott med :P Chrille ska tydligen jobba extra då också, på lördag alltså, å ha nån utbildning el teori el nåt tror jag.

Justja, vi var på bio häromdan och såg Hanna. Och det mest fantastiska var att både jag o Chrille var jättenöjda med den! (de va jaaaag som valde, viktigt o påpeka!) Den e ungefär som Léon, fast ändå inte.. En action, riktit bra!! Se den! :)


För övrigt känner jag mej som en jävla boll, jag har massa sammandragningar och h*n sparkar konstant och det gör bara ondare å ondare. Kan verkligen inte minnas att det kändes såhär sist, inte förrän dom sista 2-3 veckorna, så det känns extra surt att de här kom nu också när de redan var jobbigt med ryggen å allt annat :/
De enda jag e lite glad över är att jag inte haft mer än nån enstaka finne sen i vintras! Men de slår väl tillbaka till hösten gissar jag, dock tänker jag låta bli att tänka på det just nu ;)
GUD vad jag längtar tills de e dax!!!!! Jag vill ut å gåååå! Alltså, ärligt, jag ska hoppa glatt uppför trapporna här hemma VARJE dag sen när jag väl kan! ALDRIG mera klaga på att ja bor längst upp! Promise! :D

Nu skaja kolla vädret på fredag... hoppas på SOOOL för då åker vi till stugan om mormor & morfar vill ha besök då ;)



jag dööör av trötthet!



eftersom jag e dötrött och tokvarm så orkar jag inte tänka så mycke MEN jag känner mig väldigt tvungen att lätta mitt hjärta ang nåt jag retar mej nå fruktansvärt på.......
så here it goes

dagens irritationsobjekt:
folk som till varje pris MÅSTE klä sig som sin musiksmak.
jag är extra immun mot alla "coola" dedikerade hårdrockare.
jag kokar när jag ser en töntig hårdrockare!!!!!!!!!!!
vafan, de e väl sååå mycke mer hårdrock o klä sig "normalt" å bara va sig själv?!

jag vart alldeles varm & glad inombords när jag såg metallicakonserten i söndags, james är så jääääkla mycke hårdare än alla långhåriga piercade "jag-vägrar-tvätta-håret-för-jag-är-sååå-hård"-töntar här i världen!




svarta kläder & lite tatueringar.
that's it.
VARFÖR trilskas ni med å ha skitigt långt hår? dödskallar? nitar? band-tröjor VARJE dag?
jag säger inget om man har en bandtröja nångång ibland, men när de liksom inte GÅR att gå utanför dörren utan att de måste skrikas ut vilken musiksmak man gillar, då äre fan bara störigt!!!
gaaaah


självklart finns det andra störiga typer jag retar mej på.. t.ex alla dessa små tuperade tokio hotel-14isar som med all säkerhet ställer klockan på 05 varje morgon för å hinna kirra hår, smink å rätta looken.. dock ser dom åtminstone duschade & fräscha ut.. men orka?!?!
å behöver ja säga mer än backslick.. uppvikta chinos i nån klatchig färg.. seglarskor.. kanske en liten scarf..
JAAA; jag fattar, du gillar Oskar Linnros och Hoffmaestro, bra. Hejdå.



ljuvliga sommar! har vare på stan hela dan...

imag0694_1310231 (MMS)

ljuvliga sommar! har vare på stan hela dan & nu har vi precis grillat på alnö. den lilla mamman verkar visst glömt att hon skulle föda barn för 20 min sen :P men sånt e livet! no stress, mate! ;)


nu ska en nyduschad o kvällsfikad tjej sov...

imag0682_1310154 (MMS)

nu ska en nyduschad o kvällsfikad tjej sova.. imorn är en stor dag, efter nickelodeon-tjoffset så ska nämligen mamma Lina (siddis) åka o föda barn kl 19. Pappa Peder (chrille) och jag, storasyster Karin, har alltså en väldigt spännande dag o se fram emot..... ;)


kisspaus på stan ;)

imag0670_1310052 (MMS)

kisspaus på stan ;)


åååh nej!!!

 

titta!

Usch vad less jag vart när jag såg att dom ändrat lördagsvädret från strålande sol o 23grader till DETTA!!!

Det är ju Nickelodeon-dagen å allt!

Jaja, morgondagen ser ju iaf mer lovande ut än sist ja kollade så ja tror jag & Yris satsar på en tripp till mormor&morfar i stugan imorgon. De återstår å se vart solen håller hus när jag slår upp ögonen imorgon bitti...

 

 

Annars då? Jag tvättar jeans åt Chrille som är å mekar med sin lilla blå.. OM han får till den så ska han ta med Yris på folkaträff imorgon kväll å det innebär egentid för moi :) Loveli! Så nu håller ja tummarna att den lilla jäveln går å laga....... hehe.. (den dog oanmält förra veckan när han va ute å körde)

Jag har äte upp allt i min godispåse som jag hållt på oväntat länge för å vara jag, så nu äre slut å jag e full & äcklad av mej själv. Jag fattar inte varför jag inte kan äta så det är gott bara, utan att jag ALLTID måste pula i mig tills jag blir äcklad?! Varför inte bara sluta i tid?!??!?! Gaaah!!!

Imorrn, om det blir sådär soligt som rapporten visar, så skaja nog åka å köpa mej lite alkoholfritt bubbel å njuta av på balkongen på kvällen å kanske hyra mej en film.. de låter najs tycker jag :)

Å inte glömma jordgubbar, fyfan vad gott de är!!! :D

 

Gokväll

 

 

 





sidney montana is in da houuuuse, bitches!...

imag0656_1309884 (MMS)

sidney montana is in da houuuuse, bitches! ;) idag åkte vi till Härnösand efter lunch, sidney hade energi för ett helt dagis... hujedamej.. :P handla på Ica i Timrå på väg hem å sen vart de pasta pesto när vi kom hem. Strax kommer Cs föräldrar o hämtar nåt dom glömde på kalaset o dricker lite kaffe. Sen tror jag att ja lägger mig o läser klart bingo rimers bok.. jag tror mamma får ta den sen, vi gillar ju liksom skvaller vi..... ;) toodilio


utvilad, energisk tjej..... vad hände med ...

imag0651_1309852 (MMS)

utvilad, energisk tjej..... vad hände med solen? :/


såhär ser ja ut..

1309634886_picsa (MMS)

såhär ser ja ut..


såhär ser ja ut..

1309634886_picsa (MMS)

såhär ser ja ut..


sista jobbdagen...


..på vääääääldigt länge.. det har jag gjort idag!!!
Nu e jag ledig på obestämd tid, de känns spännande.... ;) Får se hur de känns om en vecka el 4 månader.. kanske klättrar jag på väggarna a'la Haggan.. :P haha

Igår fyllde som sagt Yris 4 år och de finns ett ord som kan sammanfatta MIN upplevelse av hennes dag:
S T R E S S
Fy helvete vilken puls jag hade HELA dan, och panik.. Å denna VIDRIGA värme, jag fattar inte hur jag ska överleva denna sommar ärligt talat!? Jag vart skitbesviken när jag såg att de skulle va grått o regn på Siddis födelsedag, men så varmt som det var TROTS det får mig att rysa av blotta tanken på hur varmt (HETT) det skulle varit om solen dessutom lyst som tidigare i veckan?!?!?!?  urk..
Vi hade ju planerat att va ute vid grillplatsen nedanför oss men de vart så att vi blev inne hos oss iställe. Alla fönstren var öppna, ändå rann svetten från morgon till kväll! Sånt e så jävla hemskt, man får ju sån panik när man inte kan styra det och göra NÅT alls, de e ju inte så att jag hade kunna klive in i duschen några ggr i timmen för de hjälper inget alls! Jag hinner bara kliva ur den å knappt dra på mig trosorna förrän jag svettas igen!!!!
Ursäkta klagandet, men när de gäller värme & svettningar nu å 8 veckor framöver så för fan håll käften allehopa! INGEN svettas å lider ens i närheten så mycke som jag gör!!!!!! Jag garanterar det!!!

***
En liten kom ihåg till mig själv (å andra som kan tänkas få för sej å åka på Max i sommar)
Förbered er med matsäck å dryck å AC i bilen om ni tänkte ta driven, fick nämligen vänta närmare 45 min på den s.k SNABBmaten sist!!! Blodsockernivå = NOLL Humöret = AGGRESSIV....
***

NU sitter jag hemma helt själv i köket å njuter av tystnaden. Nyduschad (och ännu osvettig, peppar peppar...) medans Chrille & Yris är uppe på Norra Berget å ser Robin Hood i regnet.
Jag tyckte faktiskt lite synd om honom när dom drog iväg, de började regna ca 5 minuter efteråt... men men, han hade som tur va lite regnkläder & fika med så de går säkert bra :)


GUD vad jag längtar tills jag får åka in o föda barn nu, om ni bara visste!!!!!!
Idag är det på dagen 2 månader kvar till BF...


***





alltså.... den där tjejen hade fått såååå många elaka kommentarer om sin mage efter födseln.
vad är det med folk?! hon har för fan haft TRE små MÄNNISKOR inuti sig, de vore fan onaturligt om hon INTE fick bristningar då?!?! och storleksmässigt har den ju gått tillbaka sjukt mycke på 3 månader, el är de bara jag som tycker det? jag är personligen livrädd för å få bristningar, men samtidigt så känner jag att är det NÅT som ska få "förstöra" min kropp så är det just bristningar! typ ALLT annat kan man ju fixa, men får man bristningar så är det ju mer el mindre det enda beviset man har kvar kroppsligt att man faktiskt vare gravid och fått den absolut finaste, underbaraste och vackraste presenten NÅGONSIN, el hur?
det är ju säkerligen skitjobbigt när man ska visa sej i bikini osv, MEN det är fan inget å skämmas över! å inget man ska behöva bli retad å trackad för!
blir så förbannad när jag läser folks elaka jävla kommentarer... kolla här t.ex

There's nothing more disgusting than a post-pregnancy belly. Some women are very fortunate and their skin snaps back into the original shape but the majority end up like this. Gross!

och en annan dum karl hade skrive att hon antagligen var en annons för å skrämma tonåringar från o ha sex!
dumma.jävla.idioter!
*
Nä nu skaja lägga mig i soffan me bena upp å läsa min nya bok..
wiii!









partybrudar!

imag0634_1309533 (MMS)

partybrudar!


nöjd tjej :P

imag0632_1309533 (MMS)

nöjd tjej :P


fina tårtan..

imag0630_1309533 (MMS)

fina tårtan..


stora FYRAåringen våran <3

imag0613_1309498 (MMS)

stora FYRAåringen våran <3


grattis min älskade underbara tjej! nu mås...

imag0467_1309475 (MMS)

grattis min älskade underbara tjej! nu måste ja verkligen försöka sova, pannkakstårta ska göras före 07..... zzz... najt ;)


RSS 2.0