stööön

Jag må ju va klantarnas klantarsle ja, ingen nyhet förvisso, men att man aldrig vänjer sej!?!
2 störande exempel:
-Har pillat på varenda liten prick i ansiktet jag kunde se på 5 centimeters avstånd i spegeln å ser ut som ett blodigt creep nu.
-Var överambitös å smällde ihop en tårta som jag trott skulle ta 45 min el nåt på endast 6-7 minuter OCH kletade ivrigt dit dekorgelén i samma veva som jag strax efteråt kom på "just deja, sånt där skit flyter ut va...?" jättebra till mej själv! grattis! de kommer se ut som en stor klump me spya imorn när jag kikar in i kylen.. allt bara en enda sörja! sur sur sur på mej själv nu.


Hoppas på finväder emorrn nurå, jag DÖÖÖÖR om de regnar för jag har fortf inte köpt den där fulsöta regnjackan på H&M å har inge annat glassigt vattentätt å dra på mej så wtf händer isf??!?!?
Alltså, jag har panik.
Det är kaos i huve nu!
Nåt har jag säkerligen glömt som jhag kommer att komma på imorn LÖJLIGT för sent.
Förresten, om jag inte sagt de så säger jag de nu innan ja glömmer de igen, ni som ska komma; grillen kommer va tänd så vill ni grilla så bring it on! (du me, stekfan!)


None


ses om några timmar.
kattis å sandra, jag saknar er alldeles extra mycke :(


blandade pics

siddis i sandlådan i förrgår


siddis & mami idag


tant sandra - DEN TRÖTTA


3 dagens





___________________________________________________________

Idag vart de en långdate med kusin Sandra som började med en timmesrunda på stan (hittade ett par underbara jeans som jag ska klura på inatt....) och därefter en avstickare till citygross för att beställa tårta på Micks, och avslutningsvis en sväng till Birsta (såklart!) där de vart kalas på pizza å glass.... mmm.... SYNDIGT! mouhaaaaa!
Hittade HUR MYCKE KLÄDER SOM HELST som jag vill ha och som Siddis vart kär i, men de slutade bara med 4 små fynd. Till henne såklart, vad annars?! Men ja börjar bli van nu... hur ska detta sluta!? :P
C kommer hem 12 imorn så då ska vi hämta upp honom åsså blire väl kram&pusskalas antar jag. Sen ska han iväg igen vid 3 el nåt på svensexa, livet e hårt när man e karl...

På söndag blire förhoppningsvis fint väder eftersom vi håller tummarna, så då blire kul å träffa lite folk å svulla lite kakor å sånt..  Kunde inte vara mer redo för beach 2008! De här e fan illa...

Nä nu ska jag nog ta mej en dusch å nanna.
Skaja köpa jeansen el inte? Ska jag... ska jag inte..... ska jag......?? Gaaaaaah!

najt

vackra syster tog studenten idag!

underbara syster tar studenten

älskar dig hjärtat mitt!

The day after D-Day

Ja, idag fick jag äran att vara chaffis hela 2 ggr, lite stressigt men vad gör man inte för släkten? ;)
Först vare mormor & morfar som ville lifta till stugan å på väg dit vart vi försenade för jag kom på att jag måste in på fotoaffärn och ordna med studentplakatet (alltid i tid, såna e vi Berglundare!) därefter gled vi iväg bort mot stugan.
Jag hann inte mer än stänga av motorn däruppe förrän telen ringde å de va Anki som lite försynt klämde fram att dom gärna ville ha skjuts från S:a Berget å hem. Det var lite tur i oturen för jag hade planerat att steka på bryggan men eftersom jag frös bara av att tänka tanken när jag väl var där så kändes de inte som jag kunde säga nej.
Sen tycker jag inte man kan säga nej till nån som låter så tokigt nykär & lycklig som hon gjorde där i luren :P

Igår var vi alltså på bröllop!
Vi kom dit i tid (de e sant!) så vi tog en liten cruising förbi Hundsjö så C fick se vart farmor & farfar hade stugan förut och sen till blomsterträdgården där jag tänkte köpa en liten blomma till farmors grav. De vart några penseér också, hon älskade såna, men jag fick verkligen se sanningen i vitögat; jag har så o-gröna fingrar som en männniska kan ha! Jag vet inte hur många stjälkar (el rötter?) jag knäckte när jag försökte plantera! Men viljan fanns ju, de e de som räknas.. ;)

Bröllopsparet var iaf otroligt vackra och dom strålade av lycka, nästan så man vart lite kräksfärdig men bara nästan ;)
Om inte annat vart jag väldans avis.. men men, det återstår att se när min tid är kommen... Kanske blir ett frieri i födelsedagspresent på 60årsdan? Spännande... nedräkningen har börjat! Hah!


Ikväll har Christian folk här från jobbet å dom sitter på altan o dricker öl å spelar poker. Avis? Jag? Vaa!
Neeee, jag å Siddan tog en vända till Ica MAXI (sällan!?) och sen fiskade vi upp Dagis-Sandra i Bosvedjan och jag smällde i mej en pizza. Beach 2008 - I´m SO ready!
Nu ska jag läsa gårdagens Klick! och dricka havredryck eller smultronsaft. Båda är guds gåva till Mia :)






lördagen i bilder

image109


..och finally, det ni alla ville ha, posebilder på La Berglund



image126
fräscha bissingar hey ho, lets brush


RSS 2.0