fredagsfix

Jag älskar värmen & solen!!!
Ändå kommer jag inte utanför dörren före 12, å har beslutsångest vart fan jag ska ta vägen när jag väl satt mej i bilen å de slutar med att jag åker runt runt å känner solsekundrarna ticka förbi.. Shit, där vart klockan 16 redan, det var den dan det.
Sopa jag är!!!
Jag å Siddis kom iaf iväg förut en sväng till Havstoviken där hon fick bada av sej lite (=ramlade ofrivilligt när de kom en minivåg mot henne = panik!) Haha, lilltoka! Sen vart hon modig å hittade en liten kratta som hon gjorde fint vid strandkanten med under tiden jag fetade mej på filten med aftonbladet :P

Jäjä, jag har visst inte bloggat sen jag kom hem från underbara landet i väst!
Det var såååå skönt å komma hemifrån å bara va Mia ett tag, även om det inte direkt fick nån trevlig början..
Jag hade så ont i magen att jag trodde jag skulle måsta åka på sjukan på fredag e.m och det höll i sej hela kvällen å avslutades med lite bonus i form av huvudvärk också. Fy faaaaan! :( (tyckte så sjukt synd om mej själv då!)
Men, på lördag när jag vaknade var det som en helt ny värld hade öppnat sej. Inget magont, ingen huvudvärk, å trots att jag hade ätit som en gris så kände jag mej som en spinkis bara för att inte magen va lika extrem-svullen som dagarna innan!!
Så gudomligt!! :)
PÅ kvällen vart de fest å de va alldeles loveli, elins nitlott till trots :/
De kommer fler svin i säcken, babe! ;)

Imorn ska C jobba (oväntat va!) så jag o S funderar på om vi ska skjutsa honom då och åka direkt till mormor å morfar i stugan sen över dan å åka båt för det har den lilla damen surrat massor om idag! :)

Hur som helst så orkar ja inte skriva nå mera nu för jag står böjd över tangentbordet eftersom jag inte orkar hämta nån stol :P
Ha en fortsatt trevlig fredagkväll alla :)


I love you so much that it hurts, angel!



♥ mina hjärtan ♥

bort me regnet, in me sol! :D

Jävla regn, snacka om deprimerande!
Å idag har jag ont i magen och det är sådär konstigt, svagt störande ont så jag vette fan vad jag ska göra för å bli av med det!!?
Var iaf iväg till Birsta förut med Siddis och shoppade ett paket postafen till tåget ikväll och hela TVÅ  cider och en efterlängtad Baja Päron som jag planerar att smutta (haha!) på i strålande solsken (jag håller bara tummarna att det är just till Oslo solen stucke å inte till England el Makedonien el nåt)

När jag slutar ska jag packa min lille väska och allra helst duscha men de finns inte en chans i h-vetet att jag skulle hinna med det. Jag slutar 20.30, tåget går 23.25 och:
1) jag har inte packat en pinal ännu
2) jag måste dammsuga
3) jag måste äta nåt
4) måste prata viktigheter med C
5) måste packa upp allt för att se att allt e med minst 2 ggr
6) måste hinna förbi en mack på väg ner till tåget

Ja, hinner jag med en dusch däremellan så blir jag mäkta imponerad!
Vore de inte för att jag har en ful-vecka så skulle jag ju kunnat åkt osminkad utan problem men nu är ju inte fallet så.
Suck


Sitter just nu på jobbet så nu blire inge mer bloggat idag antar jag.
(anledningen att jag kan sitta här stavas privat-tid och det är inte jag som är i behov av sådan utan min lillasyster. sen kan ni få klura på vad det innebär!) :)


Tant Marina, Fru Hagman och SysterYster på promenix i Torrevieja
(seriöst!?! LOL!)


Tant Mia i sin finaste gå-bort-skrud

Anledningen till att dom där fantastiska (...) bilderna publicerades är att jag satt å kollade i Spanien-mappen här och vart sådär lite lagomt sol-sugen. Kolla himlen, my gosh! That's what Im talking about! :D

Nä nu skaja gå å jobba banne mej, slitsamt detta

Minnesstunden för the king...


Jag grät från första talet, första sången.
Men det värsta var nog när hans dotter Paris talade, allra sist.
Då fanns ingen hejd på mina tårar!
Tänk er att vara barn och ha en pappa som är så otroligt älskad och hatad


Paris sa:
Daddy. Ever since I was born you've been the best father in the world

Jag kan iaf säga att jag aldrig tvivlat på det.
Om det var något jag alltid trott på om Michael, så var det att hans kärlek och vilja och hans enorma godhet var äkta.

Kalla mej dum, men som Sheeila Jackson-Lee sa;
tills motsatsen bevisas skall en människa ses som oskyldig


Nu kommer dom inte åt dej, Michael.
R.I.P

Aj aj aaaaaj!

Idag är det faktiskt lite bättre.
Låg i sängen till kl 1, hade så ont i kroppen att jag inte tog mej ur, de känns som jag har blive misshandlad :(
Varenda led & muskel värker, å jag fattar inte hur de gick till??!!
Mår iaf inte illa idag, TACK GODE GUD!
C kom hem me cola igår kväll som jag halsade en hel deciliter. Sen tog de stopp.
Idag har jag nog fått i mig 3 dl, det tar sig! :)

Sidney fick åka till C's föräldrar igår vid halv 4 el så, då hade jag fått nog av mej själv å jag bara klarade inte av att vara så illamående och vara mamma på samma gång. Känner mej fortf usel pga det, men snart kommer hon hem igen å då ska jag överösa henne me kärlek!!! Den lilla virvelvinden.......

Håller nu bara tummarna att de ska vara bra tills torsdag.. de kommer va ren tortyr att sitta på ett tåg så länge å ha sån här värk!! Bävar.......

Som ett tecken från ovan var det en reklam förut om nån tablett som lindrade led&muskelvärk, den ska jag införskaffa snarast!

självömkan!


jag vill bara vara ensaaaaaaaaaam & sova!
jag har så jävla ont i kroppen och huvudet, och pricken över i:t är att jag tror ja kommer spy när som helst.
jag orkar bara inte med mej själv idag :(


min prinsessa



första gången me fler än en pippilott, det tar sig!!! :)

dödligt irriterad................!

Svettas som en jävla gris, stopp i avloppshelvetet, trött så inåt h-vete och till råga på allt är Sidney helt jävla galen å vägrar göra som jag säger ens en gång av 100.
Christian slutade 5 men då ringde han å skulle stanna en stund längre å sen vidare till sina föräldrar för att hans mamma skulle få köra mc. Vad kan jag säga???!?
Han har ju fan inge liv när han jobbar så sjukt mycke som han gör (7dar i veckan!) och måste ju få ställa upp för sin morsa men just idag är jag bara så jävulskt irriterad på allt å alla att jag bara vill lägga mej ner å ta en massa piller å sova bort flera dar.
Jaaaaajaaa jag är löjlig men jag tycker så jävla synd om mej själv just nu.


Det är tur att hon är så söt.....

min 2åriga stortjej!



Sidney min lilla stjärna! Jag älskar dig!!!!!

About Jacko.

Är det bara jag som tycker det är smaklöst att skämta om Michael Jackson och hans död när han knappt kallnat ännu!!??! Ja, att skämta om människor som dör över huvud taget är inte riktit i min smak.
Jag tror det var en krönika i Aftonbladet dagen efter hans död där killen skrev "jag tror många kommer minnas exakt var dom befann sig när dom fick beskedet" och det stämmer åtminstone på mig nästan sorgligt bra. Det stör mig lite, this is why; Jag satt i bilen och slog på radion och hörde Claudia Gallis röst säga nåt i stil med att "ja nu passar det ju bättre me å sjunga dead, Im dead.. iställe för bad.. [åsså lite fniss på det]
Jag höll nästan på å köra av vägen, typ, när jag insåg att det INTE bara var ett skämt! Det var riktigt jävla lågt, och de gjorde mej sur resten av dan.
Jag tillhör den där skaran människor som så gärna vill tro de bästa om människor in i det sista, och jag har inte en enda gång trott att Jacko förgripit sig på kidsen som det snackas om. Visst, jag må vara naiv och dum, MEN karln fälldes aldrig och de måste väl säga nåt.. eller? Och ja, jag inser att man kan köpa mycke för pengar här i världen, låt säga frihet.. MEN jag tror ändå att han skulle blitt fälld om det vore sant.
 Nåt som man däremot aldrig kan köpa för alla pengar i världen är förlorad tid.
Michael fick aldrig vara barn, och även om jag håller med många att de verkar lite sjukt (kanske till å med vrickat..) att omge sej med barn och bo på ett gigantisk tivoli och ha pyamasparty med massa kids, så kan jag ändå tänka mig att det finns många flera än bara Michael Jackson som skulle göra allt i sin makt att försöka vinna tillbaka nån slags barndom genom att umgås med barn och se världen genom barns ögon.
Jag skulle kunna skriva hur mycke som helst om detta men jag är alldeles för trött så de skulle bara bli yrt och antagligen skulle ingen ändåså orka läsa! :P

Antagligen har du som läser redan en åsikt om karln och det är antingen svart el vitt. Älskad el hatad. Skyldig el oskyldig. Här finns ingen gråzon! It doesn't matter if it's black or white, helt säkert är iaf att ett musikaliskt geni /fenomen/ har lämnat oss och det spelar ingen roll hur mycke galla folk spyr över honom hans musik kommer för alltid leva vidare

Rest in peace, Michael Jackson -the king of pop




true love!

Jag är kärlekskrank å saknar mina 2 stora kärlekar därhemma så in i h-vete....!!!!
Sidney hade sin stjärnklänning med glitter på som jag köpte i Spanien på sig idag också och hon är så gudomligt söt i den så jag bara vill äta upp henne! :) Till den ville hon ha sina nya Hello Kitty-mockasiner.. matchande? Nja.. sött? Jaa a! :)

Jag har precis bakat bullar nu för å hålla mej vaken, så nu luktar de hemtrevligt här hos systeryster iaf :)
Idag har de verkligen blive äta av.... Anna Skipper skulle gråta! Och vem kan klandra henne? Jag gråter jag med!
Pizza.. kex.. gräddtårta... bullar... usch, jag är så äcklad nu att jag bara vill lägga ner det här med å äta totalt, usch!
Men emorrn är de en ny dag så då får man helt enkelt försöka ta sej i kragen då istället.
Wish me luck... igen! :P

Jag måste bara tjata lite mer om C..
Jag fattar inte, aldrig nånsin hade jag kunna trott att det skulle kunna vara såhär underbart efter den där sensommarn/hösten -06 då saker å ting bara va..skit..
Hur kunde allt bara vända sådär å bli såhär fantastiskt?!?
Är de tack vare Siddis, var det hon som räddade oss??
Efter aset trodde jag aldrig jag skulle bli någons flickvän igen, ännu mindre flickvän till nån som verkligen bryr sig om mig & älskar mig för den jag är.
Jag kommer alltid vara dig tacksam för vår tid tillsammans, även om den nångång (hemska tanke) skulle ta slut.
För jag tror verkligen inte du skulle såra mig sådär djupt förnedrande som vissa gör..
Lämnar du mig för någon annan så ska det vara för att du är kär och det är något man inte kan styra över så det får jag bara respektera. Hur jävla svårt de än skulle vara förvisso..
Men som de känns nu så kommer det vara vi för alltid och det är nog det där pirret i magen som gör det.
Det där nykära pirret i magen som jag känner mer el mindre varje dag, och det gör mig så glaaaaaad!!!
Pricken över i:t, love, är ju att du bara bli äldre å äldre för var dag som går å de e bara för najs alltså! :P

christian min älskade knöl, jag e så glad att du e min!!!



Min stortjej!!!

Hurraaaaa idag äre Siddans daaaaa´!

Min älskade lillskrutt fyller hela två år idag, å jag hinner inte me!!?!
Hur har de gått till, hon e ju snart 5! Snart 7 å börjar skolan! Shiiiiit!!!!!

Det här inlägget är bara tillägnat min lilla Yris, som exakt kl 13.06 idag blir gammnucka ;)
Sidney, älskade lilla gobit, du är det i särklass bästa som hänt mig och det finns inget i hela världen jag inte skulle göra för dig underbara lilltjej!
Du må ha dina griniga stunder då jag håller på å få knoster på dig, men det finns å andra sidan INGEN som kan spexa som du, ingen som kan le sådär busigt som du, ingen som kan gosa så ofantligt mysigt som du och INGEN som mitt hjärta slår lika hårt för som du!
Jag älskar varje mm av dig och varje sekund med dig är ovärdelig!

Sidney Stella Nova   du gör mitt liv fulländat!!!


RSS 2.0