Dagen före D-day..




Imorgon fyller älskade Sidney 5 år!
Kan verkligen inte fatta att hon är så gammal!?! Samtidigt känns tiden INNAN hon fanns så sjuuukt långt borta! VAD gjorde man då liksom? VAD fördrev man tiden med? ;)

Var på Maxi förut allihopa å handlade lite inför morgondagen, korv å bröd å sånt.
Å tårtorna, såklart!
Lite trist i år med ica-tårtor kanske, men vafan, huvudsaken är ju att HON blir nöjd å de är hon!
Å säga vad man vill, dom må va mainstream, lite billigare, jaja, MEN dom är sjuuukt jävla goda för det!!! ;)
Tog choklad & jordgubbsmoussetårta, å en vanlig chokladmoussetårta. MUMS... kul att man ska försöka klämma på sig sina gamla shorts på onsdag.. de kommer definitivt bli ett svettigt projekt!!! :P


I måndags hade jag tid på VC iaf, apropå nå annat.
När jag var till min "rådgivare"  (låter bättre så än psykolog..) på sjukhuset förrförra veckan så fick jag order om att ringa på direkten å fixa en tid på VC med en doktor.
Så nu har jag alltså vare där, tage blodprov (som såklart inte visade nåt) men jag har däremot fått tabletter som ska göra mig lugnare.
Har nu ätit dom i 6 dar, å kanske att dom hjälpt mig litegranna på dagarna men inte i närheten av såsom jag hade önskat. Däremot sov jag som en klubbad dom första 2 nätterna å vaknade inte en enda gång av Vincents bök & stök. Minns inte senast de hände?! 
Så på så sätt var det ju bra. Men eftersom jag vaknat nu resterande nätter så kanske de helt enkelt var så att V sov lugnt dom där 2 första nätterna..? Äeh, jag vet inte men jag hoppas verkligen dom funkar bättre å bättre ju mer jag använder dom. 
Hon på sjukhuset är verkligen helt underbar, jag kan faktiskt prata om allt med henne. Så de känns skönt å ha några tider inbokade nu framöver.

Nu har jag uppdaterat, vare väldigt privat och samtidigt rapporterat litegrann om vad som händer i mitt liv.
Bra där av mej :)


Om 2 veckor ska mamma förresten hämta hem en gudomligt söt liten mittelspitz-valp som då är 8 veckor.
Personligen tycker jag det var den ultimata 50årspresenten, eftersom det gynnar hälsan framförallt, och samtidigt ger glädje i vardagen. Pappa KOMMER smälta, vad han än säger nu! ;) 
Mamma, jag har funderat på namn förresten; tycker Hanna vore skitgulligt på henne! Chrille föreslog Kitty :P 


ganska exakt såhär ser hon ut! så jävla söt!!! 





Nu ska jag sätta mej med C å S i soffan å kolla klart på Bilar 2, sen när S slocknat ska vi stäääääda... fyfan..




Trevlig lördag alla!!!




känslan av att stöka ner tillsammans... o...

mms_img-25133201 (MMS)

känslan av att stöka ner tillsammans... outstanding! ♥♥♥ älskar mina fina små tornados


hemma efter dagislämning å ett varv runt s...

mms_img142903486 (MMS)

hemma efter dagislämning å ett varv runt sidsjön. ett varv känns näst intill värdelöst, men ett varv ÄR ju faktiskt bättre än inget...försöker jag intala mig iaf! ;) nu blir det kaffe för mig å lunch för prins Vince ♥ sen ska jag duscha tänkte jag, om han den lilla somnar vill säga.. å sen måste jag tyvärr på Maxi... å ringa sjukv.rådg. och hämta yris.. imorgon jobb, lördag jobb.. å på söndag kommer mamma pappa å brorsan hem från miami! Gissa om katten längtar då!?! ;D hon är så deppig en katt nånsin kan bli! Igår fick hon ank&lamm-mousse till lunch för att muntras upp lite, men hon bara tugga lite sorgset å lommade ner igen :( stackars lilla kisse


bilen funkar inte så imorse vart det busse...

mms_img-17155376 (MMS)

bilen funkar inte så imorse vart det bussen till dagis från Bergsåker. Tog en prommis hemåt med Vincent sen, för å komma ihåg precis utanför porten att vattnet är avstängt idag!! Suuuck... blir till å fortsätta bort till bergsåker igen då! Less.. å törstig!!!!!


äntligen fick man se solen!!! är i lekpark...

mms_img990755904 (MMS)

äntligen fick man se solen!!! är i lekparken med yris så hon får leka av sig lite, å v han sover. får se om vi går in till stan el om vi hittar på nå annat.. ljuvligt med lite sol iaf, det är man ju inte bortskämd med :(


kan va mitt mest onödiga köp ever! kommer...

dsc_0594-1-1 (MMS)

kan va mitt mest onödiga köp ever! kommer mest troligt aldrig känna mig bekväm nog att använda den offentligt, så det var 200kr åt helvete. men den e såå söt å titta på ju...


@ work


Sitter på jobbet nu å gör min andra natt av 3.
Kom inte i säng förrän 12 idag, men hade turen att få lgh för mej själv ända till strax före 20 så jag låg mellan 12 å 19.. Dock har jag av nån anledning inte alls sovit sådär gott å tungt idag som jag brukar efter en vaken natt, vaknade flera ggr å låg å vände å vred mej. Suck..
Nu känns det iaf rätt ok, var svårstartad men nuså! Har iofs slut på godiset så kanske blir ja seg igen när kicken börjar försvinna.. ;P
(på lördagar är de väl ok å mula?)

Har haft några jobbiga dagar nu, mer än vanligt.
Vill inte gå in på exakt vad det gäller här, men jag tror jag överlever.
Med kärlek kommer man långt! ♥

Jag har insett att jag måste ta tag i vissa saker, men det tar emot.. Men jag vet att jag måste å att jag kommer må bättre av det. Förändringar är förbannat jobbiga, men nödvändiga.....
Jag kom av nån anledning in på en persons sida på fb som jag ser upp till väldigt mycket, och nu har jag varit så dum/smart/modig/driftig.. att jag mailade henne och förklarade min situation och bad om tips å råd.
Jag hoppas verkligen hon svarar.........


Bjuder på en gaaammal bild på Vincent, herregud vad han förändrats! Men på den här tycker jag ändå han är någe sånär igenkännbar.. :)

(klickbar)


Jag längtar efter sommaren nu. På riktit!
Den riktiga, varma, svettiga sommaren.
I år ska jag fan i mej inte klaga på att de e för varmt, inte heller på att jag inte kan röra mej eller på att jag har sååå ont. Det känns bra!
Det jag behöver nu är energi, ork och motivation...

Jag måste skärpa mej med så himla mycket!
Godiset har jag varit rätt duktig med att låta bli, faktiskt, men ibland får man återfall liksom..
Likaså prommisarna, jag kom igång så bra men så hände det saker som gjorde att jag kom av mig å sen var det svårt att komma igen. Hitta orken, och TIDEN.
Har gått några ggr med Vincent i vagnen, men de e inte samma sak. De e mysigt, men jag känner att det går som bäst när jag slipper dra på vagnen å bara kan fokusera på att gå. gå gå gåååå. Fort!
Dock verkar min gps lite småefter, vet inte om den är lat eller vad det nu är men för nån vecka sen när jag å Elin var ute t.ex så visade den att min runda var inte mindre än en halv kilometer kortare än hennes! Fast vi gått breve varann hela tiden! Orättvist tycker jag :P
Men men, som sagt, huvudsaken är ju ATT man kommer iväg, faktiskt.
Vi ska testa på att jogga framöver också, E å jag.. får la se hur det kommer gå.. Jogging har då aldrig vare nåt för mej! Men man förändras ju.. så också jag.. förhoppningsvis.. ;)


Nu är det mindre än en månad till Götet å Madonna, det kommer bli så kul!
Jag är stressad över barnvakt dock, och då menar jag inte att anklaga el pressa nån (mamma, jag menar mest dej!) men det vore liksom skönt att veta till 100% ATT det är löst.
Kommer inte att kunna stanna så länge som jag velat, tyvärr, men de e ju så när man väljer att skaffa barn. Jag är verkligen glad ATT vi kommer iväg över huvud taget!
C kommer få stanna nån dag längre dock, han har ju sina 2 bästisar därnere ;P (barnsligt de lät!)
Jag håller tummarna att jag hinner med en snabbis(.....) till Ullared, en date med Linn som jag inte träffat sedan jag var 14 nånting, och självklart fina höggravida Lina ♥


Nä, nu vet jag inte vad jag ska skriva mera.
Ska kolla lillasyster och därefter kolla lite skvaller..

Hoppas ni alla sover gott nu!!!
Jag är grisigt avis.. :P





RSS 2.0