kan inte låta bli...

...å garva...
LOL!!!

hittade massa barncitat igen..

Min son var 4 år när detta hände...han var jätteförkyld och hatar näs spray el droppar. Jag tänkte att han måste ha det till natten iaf så han inte skulle vakna av täppt näsa så jag förklarar det för honom. Då slänger han sej ner på golvet, drar ner byxorna och skriker : sätt den i röven istället!!(han brukar få supp alvedon pga att han vägrar svälja medicin)
Jag: men du andas väl inte med baken?
Han: nej men det går lika bra iaf!!



Sonen va med mig på HM, så hittade han en fin spets bh som han plockade fram till mig och sa: "Mamma se vilken fin tuttgrej, men den är ALLDELES för fin för dina tuttar!"



Hörde en liten kille, ca 3-4 år, på stan som utbrast med värsta häftiga rösten till sin pappa:
-Åh kolla pappa! En corvette!
pappan:
-Nej, det är en cykel.




åh suck

Jag e skittrött å kissnödig så jag kan spricka, men för lat för å resa mej å göra nåt åt saken.
Illa!
C & S ligger å sover, ser härligt ut men jag har inte ro å lägga mej me dom eftersom jag vet att jag måste upp snrt ändåså å då går de inte å slappna av.
Igår kom Nea me paranteser hit å åt och busade me Siddis. Sen vart de melodifestivalen å jag vart trött å somna.
Även om de känns tråkigt att jag aldrig kom iväg igår å träffade tjejerna så känns de iaf lite bättre när jag tänker på att jag prominixade ner till stan iaf å hann träffa Malin iaf :)

Jag funderar på om jag ska va hurtig för första gången på 3 månader (stön) och träna ikväll, man vet aldrig....
De e ju så skönt för självkänslan EFTERÅT, men bara att ta sej iväg är ju en process bara de... hmm..

Nä nu pisspaus, ÄNTLIGEN!

vilda små värstingar.......

först å främst ska jag tala  om att de inte blidde nån renault  mégane scénic till min stora förtret, utan en skoda octavia.

ida har jag haft tvättstugan å vare å hämtat siddisen i bergsåker vid 2 för att sen åka hem vid 3  igen å fixa  den sista tvätten me siddans hjälp(stjälp...)
kl 17 hade vi  en middagsdate me kusin Nea å fastern Carola på ikea. en middag me birsta cityrunda stod på schemat, vad som sen hände vet vi inte men när kl slog 20 hade vi fortfarande inte lämnat ikeabyggnaden.
tjejerna var som vilda DÅRAR å flög, kröp, kutade, hoppade, rev, slet, gapade å skrek,  busade och härjade på så vi var helt döda......... snacka om att vi kände oss som 2 kärringar på 80 år efter dom timmarna.........
får vi inte varsitt brev från ikea till veckan där de står att vi är portade på livstid alla 4 så blir jag riktit förvånad.........


de susar i öronen å kroppen värker.. nu ska jag lägga  mej i soffan å mula en tll påse gott&blandat till ett avsnitt DH..
för det är jag VÄRD!!!

tiden tickar.....


min vackra lilla tok


men jäsp

jag hade skrive ett lååååångt inlägg nyss å vad gör jag precis när jag ska trycka på publicera?
jag drar ur sladden ur datorn.
grattis dumfan



jag e trött å illamående. jätteladdad för DH-avsnitt men också jävligt badsugen... å har en sproilans ny skvallertidning som bränner... dilemma!!!

i-landsproblem :P



RSS 2.0