sitter o har skitkul på sjukan.. L bara so...

imag0463_1304082 (MMS)

sitter o har skitkul på sjukan.. L bara sover, väldigt välbehövligt förvisso, men jag har tråååkigt! :/


gissa om yris vart nå nöjd över nya bikini...

imag0460_1304000 (MMS)

gissa om yris vart nå nöjd över nya bikinin då..... ;) ibland lyckas man....


Blidde en prommis in till stan idag efter ...

imag0457_1303767 (MMS)

Blidde en prommis in till stan idag efter lunch för mig o yris. Hon e så duktig :) Hon har ju vare supernyfiken på kyrkogården & gravstenarna där så idag tog vi den vägen och det uppskattades!!!! Sen gick vi förbi Westhagen o där hittade mammas flicka en massa svettiga karlar som spelade match.... ja, ni ser ju, första parketts spanande! ;) hehe... oh vad jag hoppas hon blir en sportis! Varken jag el C är ju så speciellt sportiga av oss o ingen av oss är intresserad av fotboll, men jag skulle verkligen bli så innerligt glad om hon började med nån sån där tråkig bollsport! Jag skulle ÄLSKA å stå på läktaren o skjutsa hit o dit.. ärligt :D Nu är jag på jobbet o har vaken natt, kollar på när Viktor diskar o äter godis. Vilken jävla fetto jag är, jag längtar tills nästa vår/sommar, då ska jag kunna ha alla mina VANLIGA kläder, speciellt jeansen.. oh vad underbart!


övningscykling i hamnen tidigare idag i lj...

imag0452_1303589 (MMS)

övningscykling i hamnen tidigare idag i ljuuuuvligt väder! O en tur till äventyrsparken blev de också, medan chrille va ute o övningskörde me nån brud. Nu blire film i min ensamhet, pappa på burk me sopan aniston, c är på 30årsfest i matfors o yris sover...... godis!!!!!!!! ;)


lyxig avslutning på MIN dag ;) å medan mas...

imag0438_1302975 (MMS)

lyxig avslutning på MIN dag ;) å medan masken verkar läser jag lite news på flashback.. ;) sen jordgubbar & fotbad, mmm.. synd att jag inte köpte "barnens bubbel" på Ica sist :P hade vare pricken över i! Fast nu har ju älsklingschrille fixat pucko åt mig istället, synd att klaga då :D


ännu en fredag


Och fredagar är ju dom bästa! :)
Slutade 9, el strax innan, åsså åkte jag o Chrille upp på mvc o han fick träffa bm för första gången.
Pratade mest om hur jag stressar JÄMT, totalt i onödan, över dom mest sjuka saker. Som att osthyveln MÅSTE diskas direkt efter användning, eller om tvätten inte hängs DIREKT när maskinen stannar, eller att jag bara inte KAN slappna av om jag har jobbat (el ska jobba natt) o sova för att då ligger jag å undrar om C kommer ihåg att laga middag, och VAD gör han för middag då isf och äter Yris tillräckligt och kommer han ihåg att hon måste duscha idag..???? etc etc etc..
BM: det här kallas kontrollbehov
C: Mmm... *nicka allvarligt*
Jag: VA? Nää.. vaddå.. seriöst? Menar ni de?!

Min bild av kontrollbehov är ju i princip att då är man en hemsk häxa som tror att ens partner är otrogen.. typ

Inte är väl JAG en sån med kontrollbehov?!?!
Jag låter ju C göra vad han vill och jag litar fullt & fast på honom. Alltså är ja ingen sån människa.
Men just de här me maten.. han säger ju att han inte kan laga mat... och han säger alltid "ja justja!" om ja säger att Siddis måste duscha.. och han SER inte att tvättmaskinen har stannat... och han äter sin macka och stoppar osthyveln i maskinen.. Jag HATAR att behöva BÖRJA med att diska ifall ja ska laga mat/äta en macka!!
De e väl inte konstigt????

Jaja, jag ska "öva" på å varva ner nu iaf.. tydligen
De blir spännande..
Jag känner själv hur pulsen ökar så fort ja sätter igång åsså får ja ångest över det, men jag vet verkligen inte HUR ja ska kunna sluta?! De är ju inget jag kan styra över, plötsligt står jag bara där, mitt i redan, och stressen brinner & svetten lackar!
Vet ni vad deras "svar" på detta med osthyveln var???! Måste bara säga de..
KÖP FLERA!!!
Va... seriöst, när det är så himla enkelt & snabbt gjort att bara diska den direkt när man e klar?!
Serious?!
Varför ska ja lägga pengar på flera när man bara hyvlar EN ost i taget?!?!?!?
Jag vet, osthyvlar är inte direkt dyra men det är en principsak.
Usch, detta stör mej......


Hjärtslagen var iaf finfina, inte för att jag eg hörde dom för jag tyckte mest de lät som en signal från yttre rymden typ. Bara en massa brus.
148... kollade lite snabbt på nätet vad det "betyder", pojke el flicka, men eftersom man verkligen inte kan lägga nån vikt i detta så tänker ja inte forska vidare på det. Bara på dom 2 sidorna jag kollade lite snabbt (forum, alltså folks egna erfarenheter, inte faktasidor) så vart det mer el mindre 50/50 så alltså tänker ja inte fundera mer på det. Mer än att tänka att allt lät BRA o det är det enda som räknas ju!

:)


När jag kom hem iaf strax efter 10 så kom nästan direkt en kille från lås&maskinservice hit o bytte lås på dörrfanskapshelvetet som jävlats av o till för oss.
Igår kom inte Chrille & Siddis in på kvällen så dom fick ringa en låssmed som kom efter en knapp timme, strax före 21!!! Helt sjukt! Dom satt i trappan å väntade en hel evighet! Tur Yris hade vare hos snälla Tant Elin å fått en pysselbok å kritor så hon kunde sysselsättas iaf..! Ibland har man tur i oturen.. ;P
Nu har vi iaf en ny kolv, vad nu det är, men samma nycklar och om nån månad ska dom byta lås hos alla lägenheter å då kommer vi få såna där magnetnycklar så man kan öppna enkelt därnere i entrén.
Jag har seriöst funderat på o sparka in/spränga/såga sönder den dörren sen dom "förbättrade" den!
Vet ni vad dom dumma jävlarna gör??? (för säkert hur många tusen som helst) Jo dom sätter en porttelefon därnere som är kopplad till mobilen så man öppnar via den när man får besök. ALLTSÅ, man MÅSTE alltid ha batteri i telen, typ. Och sen gjorde dom ju så det är låst dygnet runt därnere så vi som bor här måste ha nyckel för o komma in. ALLTSÅ, jävligt JÄVLIGT irriterande när man har en sur/trött/gnällig/busig Siddis och 2-3-4 matkassar som man måste sätta ner och först o främst hitta RÄTT nyckel bland alla och sen dra upp tungdörrn och släpa in allt...... ja, de kanske låter löjligt men de e så förbannat irriterande så ni fattar inte!!!!!!

Nä nu skaja blåsa håret och åka o hämta Siddis, kramkalas!
Saknar henne jämt sååå mycke när jag jobbat dygn :)

Ha en loveli friday! :)








nu ska jag strax åka o hämta min lilla sol...

imag0420-1 (MMS)

nu ska jag strax åka o hämta min lilla solstråle :) känner mig som en riktig jävla skäb, var med på syrrans bad imorse o helvete vad varmt de var o stå breve! Slutade 12 o då hade ja tänkt åka raka spåret hem o duscha men så åkte jag o köpte jordgubbar som ja mulade istället tillsammans me en ny tidning å sen bara rann tiden iväg.... huvva, OM nu nån skulle se mig så ha överseende....... ikväll slår jag till på en långdusch iaf!!! Kanske ansiktsmask också... oooh...


ojojoj..


..jag är fortf inne på flashback o läser om detta, shit, kommer inte hinna gå igenom alla sidorna innan de e dax o ta upp L!!!! Galet! Jag är "bara" på sidan 87 på forumet, de e minst 100 sidor till att gå igenom.... :P
Har kommit så långt som så att vi har ett namn & bild på killen iaf.. spännande!

:D



natt nr 2


Gud, jag sitter o har liksom fastnat på flashback av alla ställen nu, läser om folks spekulationer angående tortyrhuset nere i Vrangelsro, Halmstad.
De va så komiskt, förra veckan såg jag nån rubrik i förbifarten om det där åsså sen i fredags åkte vi förbi Chrilles chef för o hämta lite grejer o då var hans fru mer el mindre galen efter att ha läst om det där huset i aftonbladet. Hon var mest faschinerad över juicetetrorna med slangar i... Haha, och ju mer hon pratade om det ju "roligare" blev det för hon kunde inte släppa just DEN delen!
Fast de e ju bara så vidrigt, men jag tycker nog inte juicen var värst.. Bara det att det handlar om ett öde hus, som ser fallfärdigt ut, med en DOLD lucka ner till källaren som är inredd med typ ALLT en pervo kan drömma om. Och det är SUNKIGT. Skitigt. ÄCKLIGT. Vuxenskitblöjor, handbojor, jord, ingen el.... bara mörker! Hua...

http://img813.imageshack.us/g/2iudbhj.jpg/

De första jag tänkte var att allt e för "perfekt", det kändes som att nån kanske hade riggat allt för att spela in sin egen skräckfilm el nåt, lite blair witch fast sjukare..?
Men sen börjar man ju tänka på att de faktiskt KAN vara på riktit, människor kan ju fan ha blive kidnappade dit och utsatta för dom mest sjuka & vidriga sakerna.. Usch, jag ryser!
Det är liksom för perfekt.. det ligger perfekt till för sånt, skulle jag va våldsman o va extremt vriden så skulle jag inte ta mina offer till ett sånt där ställe för de e ett sånt ställe man liksom RÄKNAR med att det ska hända sånt här på.. eller?? Hmm.. fast å andra sidan, de e ju klockrent på så sätt att det är öde, tyst, mörkt....
Gaaah, jag blir galen! Jag vill verkligen veta vad som hänt där!

Hua, nä nu slutar ja skriva om det där o fortsätter läsa om det iställe :P



nämeeeen



vilka SMÅ tjejer!!! :)


1a natten av 3..


Yes yes, och "redan" har jag avverkat 2 timmar...
Kom till o med 10 min tidigt idag, de e verkligen inte likt mej så Jessica såg riktit fundersam ut när ja kom :P

Eftersom det varit totalt skitväder idag så vart de ingen prommis in till stan o hämta bilen idag som jag hade tänkt mej, fick lite blodad tand igår när de var såå härligt i solen!
Fick skjuts med mamma, de va tur de för de va verkligen BLÖTT ute! Usch! :(

Jag gjorde tabben nu att kolla in på hemnet på lite hus, och fy satan vad sugen man blir!
Hittade ett som ja verkligen vart kär i, på Alnö av alla ställen!
Är lite småkluven över hur 17 vi ska göra nu när de e dax o flytta igen inom nåt år, vi vill ju verkligen att Sidney ska få fortsätta på Enhörningen och börja skolan där borta med sina kompisar, men antingen så e husen därborta skitskabbiga el så är dom svindyra!!! Drömmen vore typ Östermalm/Södermalm, just för närheten till stan och för Siddis skull, men personligen så har jag mitt absoluta drömhusläge vid Åkersvik, dom där gamla trähusen mellan Bergsgatan och tågrälsen, ååååååh vad fint det är där!!!! Jag gillar att de känns lite gammaldags och "tryggt" där med äppelträd, vita staket här o där och vackra TRÄHUS! Myyys! Iofs finns det ju lite sånt borta på nedre Södermalm el vad de heter också, typ Skoltået... SÅÅÅ fint! Som en liten mini-by a'la Madicken :)
Jaja.. hittade som sagt ett jättefint hus på Alnö nyss, mitt "krav" där är dock att man ska kunna åka stadsbuss, el det gäller iofs överallt, jag vill inte att Yris ska behöva åka boschenbuss som går typ 5 ggr om dan bara... ;) Det här huset låg till vänster om Alnöbron och på finfint avstånd från busshållplatsen direkt efter bron, så det va nemas problemas där... suck.. Chrille vill dock ha tegel el sten.. Jag håller lite med förvisso, MEN man har ju alla sina egna drömmar...... min är ett vackert TRÄhus med en mysig liten (el stor såklart, hehe) tomt och mycke LJUS! Skulle bli galen av ett murrigt hem med furu & ek....... hua..

Nä, nu skaja sluta drömma om hus..
Kanske ska surfa lite resor iställe? :P


Efter dagens långa vandring fick sidney vä...

imag0416_1302102 (MMS)

Efter dagens långa vandring fick sidney välja middan till sig själv.... jag är nöjd! Hon e skitnöjd! De vart nåt så avancerat som blodpudding för den galna summan 6,90kr :D billig brud....


Vi har promenerat in till stan, och jag är...

imag0415_1302086 (MMS)

Vi har promenerat in till stan, och jag är så impad av den lilla människan som inte klagat EN enda gång! Hon kutar fortfarande runt som en dåre.. VART FÅR HON TAG I ALL ENERGI?!? :P


VART KOMMER ALL ENERGI IFRÅN?!?!

imag0409_1301849 (MMS)

VART KOMMER ALL ENERGI IFRÅN?!?!


RSS 2.0