hmm..?



är sjukt sugen på den här hårfärgen, el färgerna rättare sagt, hoppas det går att få till.... den 27e vet jag! ;)

Hua

 
 
Först å främst, det här vädret gör mig så deprimerad!!!!!!
Jag vet att efter regn kommer solsken, men de kan inte hjälpas! Jag HATAR grå himmel å äckliga droppar från himlen!!!!! DÖÖ
 
Igår var vi på 2 husvisningar och de kändes betydligt bättre än vi hade trott faktiskt..
Först var vi på en visning i stan, eller Södermalm, å det var jag verkligen fientligt inställd till från första stund C nämnde det! Inte alls pga området el huset i sig, för jag skulle JÄTTEgärna bo där, men det var litet & skabbigt och precis ALLT skulle behövas göras om. Å jag skojar inte. ALLT betyder verkligen ALLT i detta fallet!
Det var heltäckningsmatta i alla rum, LÅNGHÅRIG sådan!! Tänk själv..... Och furu.. inte direkt en mysig kombo i mina ögon! :P
Men jag vet inte om det beror på att jag var såååå anti när vi kom dit som jag vart positivt överraskad el vad det nu var, men det där huset hade verkligen potential!!! Det är otroligt fint utanpå och utsikten... wow! Allt det tråkiga men nödvändiga är dessutom gjort, dvs fönster, fasad, tak och sånt. Men det är litet. Och det finns inget garage. Det behövs ett staket runt nedre delen av tomten, och det ligger dessutom i en braaaant backe. Dumt.... men charmigt.... Gaaah!
Sedan var vi och kollade på huset här i Granlo, och även där hade jag ställt in mig på att det skulle vara litet o skabbigt.. Och litet var det ju, men ändå betydligt bättre än jag väntat mig. Det fanns rum till oss alla där, det är ju ett plus! ;) (de gjorde det inte i det andra huset, där hade vi behövt gjort om ett rum till 2)
Och garaget var större 'än vad nån av oss trott innan. Tomten var snäppet större än vi trott också, och mysigare!
Men det bästa med Granlohuset är ju utan tvekan LÄGET! Vi är rörande överens, för en gångs skull, att för barnens skull så kan man inte hitta ett bättre läge!!! Skolan ligger mitt emot köksfönstret! Vi behöver aldrig bekymra oss för att få plats med gungställningar & rutschbanor o sånt på tomten, eftersom skolans lekpark ligger mitt emot huset, och massa andra lekparker ligger jättenära också för den delen, och på vintern finns pulkbackar på 2 min avstånd och skridskobana... Ja, allt är PERFEKT lägesmässigt! Dock behöver ju insidan fixas.... men det var inte alls så illa som jag befarat, även om HELA köket måste göras, å väggarna i hallen. Men där kan jag stanna, tills vidare.. Köket är verkligen viktigt för mej, får jag det fint & fräscht så klarar jag mig länge på det! För resten av huset var inte orange & brunt, å det är huvudsaken! :) Gud... låt det gå vägen nu..................
 
Just det, igår när jag hämtat barnen på dagis så började jag känna av som svag smärta i bröstkorgen, och det har jag haft många ggr, men det brukar vanligtvis ge med sej inom en timme el så. Men igår gav det sig inte, det vart värre å värre i flera timmar, och jag vart skiträdd! :( Just sådär ont & obehagligt som det var igår har jag aldrig haft förut, jag sa till C när vi var på väg till visningen kl 18 att det känns som nåt kommer hända nu i kroppen... då hade obehagskänslan eskalerat i 2 timmar ungefär. Inne i huset hade jag mer el mindre panik, svårt å fokusera och trodde jag skulle ramla ihop i trappen, ville bara därifrån! C stod å pratade med mäklaren i köket  i vad som kändes som en evighet, och jag stod som en idiot knäpptyst å måste sett döende ut, kunde inte tillföra nåt men jag ville ju samtidigt inte dra med mej C ut när han pratade viktigheter.
Till slut åkte vi därifrån iaf å mot mamma å pappa som hade barnen, å där fick jag panik eftersom det gjorde ondare o ondare att andas och det var så fruktansvärt obehagligt att jag typ 100 ggr övervägde att ringa 112 för jag kände att jag klarar inte det här!?!!! Tårarna sprutade å jag svettades som en tok!
Usch, det var vidrigt :( 
Vid 20tiden la det sig iaf, tack gode gud, men det där var bland det värsta jag vare med om!?
Ringde VC imorse och jag blev ju inte direkt förvånad över svaret jag fick där "vi har ju inga tider alls denna vecka, inga alls faktiskt, så jag tycker att om det händer igen så får du kontakta akuten direkt" tack å hej.
Frustrerande.... :( Men det tänker jag göra iaf, är bara så rädd att inte bli tagen på allvar! Det händer hela tiden att folk inte tar mig på allvar så när det väl blir nåt sånt här så känner jag mig maktlös å rädd. 
Ibland känner jag "fan, kan jag inte bara ramla ihop inne på affärn så folk SER å fattar att det faktiskt ÄR nåt som är fel!?!" 
För jag känner ju att nåt är fel i kroppen, och det gör mig galen att det inte syns på prover & undersökningar!
Jag VET ju att nåt är fel! 
 
 
Nu ska jag kissa och sen ska jag hämta mina små galningar och laga middag.
Sen ska jag jobba inatt.
Har varit väldigt driftig idag tycker jag, ringt VC och även bokat en klipptid! 
Galet... jag tror det var 1 år sen sist faktiskt. Då kan jag ju faktiskt tycka att jag är värd att unna mig en ny frippa nu efter så lång tid!! 
 
 
Håll tummarna för oss å huset nu.......
 
 
 

längesen siströck

 
 
Mina drömmars hus är sålt!!!!
Inte till mig dock, så det är lite sorg i mitt hjärta för tillfället.
Kommer nog dröja väldigt länge innan jag glömt det.. det var helt perfekt på alla sätt! :(
Däremot är våran lägenhet såld!
För en vecka sen skrev vi papperen å senast den 1/8 ska vi va ute...
Känns spännande.. och jäkligt stressigt!!! 
En del av mig känner att det känns skönt, nu HÄNDER det iaf nåt.. ett steg närmare flytt o ett rum till Vincent..
MEN, eftersom vi ännu inte hittat nånstans att ta vägen så tar liksom pressen över och de är svårt att riktit se fram emot det. Men redan i eftermiddag har vi en visning inbokad så vi håller tummarna att det klickar.......
 
I lördags väckte C mig och sa att jag skulle skynda mig å klä på mig så skulle vi åka.
Jag var helt yrvaken å vart ju såklart tokstressad, trodde de hade hänt nåt!
Kl var 10 och när jag kollade runt i lghn så var barnen borta? C hade redan vare å lämnat bort dom och nu skulle vi åka nånstans hemligt... 
Jag vart verkligen SÅ glad! Har drömt om att han nångång skulle fixa barnvakt å hitta på nån överraskning, men de har liksom inte blivit av. Men nu! :)
Vi åkte ner mot Sthlm, och där checkade vi in på ett jättemysigt hotell på Birger Jarlsgatan, ett superfint runt rum med kristallkrona å grejer! Lyxigt! :)
Skulle bara duscha & byta om så skulle vi gå o äta nånstans, så sagt å gjort. När det var Cs tur å duscha medans jag skulle göra mig i ordning så skulle jag göra i ordning te & kaffe till oss. Dock tänkte jag inte på att den lilla jävla kaffekokaren hade en kort liten skitsladd som satt fast i väggen så jag tog tag i den å hann precis få av locket på den (såklart) när det tog stopp och allt vatten hoppade rakt över min arm.
Först kändes det inget, å jag skrattade hysteriskt och tänkte "vilken jävla tur jag hade, fan vad jag kunde bränt mig där!" men efter några minuter började det kännas så jag gick in å spolade kallvatten på armen en stund.
Sen var det som att trycka på en knapp.... Armen pulserade & värkte och det brände nåt helt galet, jag hade utan att tveka amputerat den själv ifall jag hittat nåt vasst på rummet!!!! Det var fruktansvärt.
Dessutom hade vi en tid å passa hade C berättat... vi skulle alltså göra oss i ordning och hinna äta å ta oss till "nånstans" på 2,5 timmar. Det kändes rätt tight kan ja lova...
Jag hetsklädde mig å försökte sminka mig & ignorera armen... tog mina nya skor å precis när vi skulle lämna rummet så svartnade det för ögonen och svetten fullkomligt rann av hela mej, jag var nog en sekund från å svimma. Tröck i mig 2 alvedon och hängde på C, gick mot hissen och försökte fokusera... minns inte senast jag mådde så illa!!!!?!! Givetvis skulle hissjävlen stanna på alla våningar å folk skulle packa sig in.. jag kände att "kräks jag nu så skyll er själv era hetsiga jävlar!!!" Tröck mej ur hissen å kutade ut på gatan å¨satte mej på trottoaren som en lodis. Efter en stund å lite frisk luft så kändes det liiite bättre iaf, o jag kunde gå med C å försöka hitta nånstans å käka.
Hittade ett skitmysigt ställe som hette Marions Gastro Diner, det var liksom gammeldags som i Grease ungefär, och man kunde bowla där också. Bad om is till armen och beställde en cola. Kände mej som ett barn!!! :( Fick gå å skölja armen efter en stund inne på toa också, fan vad jag hatade min arm då kan jag säga...! 
Sen gick mot the final destination... som visade sig vara Chinateatern! :)
C hade köpt biljetter till Rock of Ages!
Jag gick å såg den på bio för snart ett år sedan o vart helt SÅLD! Den var så jäääävla bra! Å sen var Elin & Peter ner å såg musikalen för nån månad sen å jag har vare så avis..... ;) Men nu fick jag äntligen se den jag med! Å den var galet braaaa! Hade det inte vare för min smärta hade jag vare i himlen! :)))
Skådisarna var super, musiken  & storyn var lite annorlunda än i filmen, men de gjorde inget för det var toppen iaf!!! Det var en kanonpresent, å jag kan inte tacka C nog för den! ♥
 
Efteråt tog vi en taxi tillbaks och köpte några öl på hotellet å satt därnere å pratade, det var lugnt, småtråkigt, men SÅÅÅ ljuvligt! Ingen stress eller tid att passa, det händer typ aldrig!?? 
 
Tusen tack älskling för en JÄTTEuppskattad present!!!!
 
 
 
Nu tänker jag avsluta med att skryta.
Idag har jag bytt dammsugarpåse helt själv!
För första gången, utan att vara under bevakning, I did it!!!
Dock ville jag ju kolla att jag satt den rätt efter en runda i lghn, så jag öppnade å kollade in (jo, den satt perfekt!) men nu går inte dammsugarlocket at stänga. Gav upp efter 10 minuter, diverse svordomar och alltmer aggressivare tag mot dammsugarfanskapet.. C får komma hem å fixa i ordning efter mitt misslyckande.
Men iaf, jag gjorde det!!!! Fastän jag är tjej, ovan och HANDIKAPPAD!!!! :)
 
 

RSS 2.0