lilla drottning sidney <3 idag har vi vare...

imag1004_1317306 (MMS)

lilla drottning sidney <3 idag har vi vare ute i det ljuvliga vädret och njutit av frisk luft! :D mamma kom o åt lunch sen gick vi ut o Yris testade lite lekparker och sen ringde vi ner mormor & morfar så dom fick träffa minichrille för första gången :) mysig dag! och allra mysigast var de att va ute i SOLEN! jag gillar verkligen den :) :) :) hoppas den stannar ett tag till.....


brrr..




Jag sitter i soffan och FRYSER!
Hur jobbigt det än är å frysa (och obehagligt!) så njuuuter jag! De känns som jag inte frusit på flera år!!!
Känns lite som att jag mer å mer "kommer tillbaks" till mig själv, underbart! :D

Yris åkte till farmor Margaretha förut efter lunch och är fortfarande där tillsammans med kusin Nea och härjar.
BVC-tanten kom hit strax efter 14tiden och stannade i drygt en timme. Hade gjort i ordning kaffe & tage fram bullar ur frysen men de vart aldrig att vi fikade så då fick jag offra mej på 2 bullar iställe för 1.. himla dumt.. :P
Hade dock tage fram 4 så NÅN måste ju förbarma sej över dom resterande 2... illa.. :P
Hur som helst, prinsen hade tack o lov gått upp lite granna sen i förrgår, inte mycke alls men alltid nåt så tanten var inte orolig alls utan sa att det kunde få ta lite tid såhär första månaden och att så länge han inte går neråt och inte är slö o sådär så vare ingen fara på taket. Sååå skönt o höra!!! Min första tanke när jag träffade henne förra veckan var "henne gillar ja inte!" men nu har jag ändrat mej :) Det är fortf nåt visst som talar "emot" henne, men ja kan inte sätta fingret på det för hon är ju jättegullig och förstående så det är nog bara jag som e löjlig :)
Hon kommer iaf aldrig i närheten av vår förra bvcsköterska borta på Skönsmon som vi hade med Yris... HUA!
För alla som undrar hur mycke dunderklumpen väger nudå så är det inte mindre än 3720g :)
Det är banne mej inte mycke, men de känns som han väger minst 10 kilo när man måste gå runt å bära han långa stunder åt gången när han skriker som värst... ;)

Jag tror jag ska ta å kolla vad jag ska laga till middag nu innan C slutar, hade ju vare skönt å haft den biten klar innan mini vaknar men de va sååå skönt å bara sitta i soffan och interneta lite på riktiga datorn och inte på mobilen.... eg borde jag passat på å sova förvisso, men det är lätt å va efterklok!

Imorrn vill jag ha bättre väder, tack!
Då vill jag ta med mej kidsen ut för första gången själv å se hur det går... ;)
Ha en trevlig torsdagkväll alla!



((mamma & pappa, jag bara skoja när jag sa att jag är avis på er.. regn & blåst är ju ren livsnjutning! vem vill ha sol, värme, öl & tzatziki EGENTILGEN?? ;))







ja, vi sitter i soffan vi, som vanligt! :P...

1316624935_picsa (MMS)

ja, vi sitter i soffan vi, som vanligt! :P imorgon kommer en sköterska på hembesök, då blire spännande o se hur mycket han väger...... han har nämligen stått stilla nu ett tag sedan han gick ner efter födseln så bvc sa åt oss (mig) o komplettera amningen med ersättning.. nåt som känns rätt frustrerande & tråkigt eftersom jag verkligen hoppades att de skulle funka bättre denna gång än med Yris :( även om jag vet att han klarar sej ypperligt på ersättning (och enbart det om de skulle sluta så) så känns de ändå som ett misslyckande för mig som mamma och jag tar väldigt illa vid mig.. men men, går de inte så går de inte, då får jag acceptera läget o bita ihop! huvudsaken är ju självklart att mini mår bra, alltid, men man rår ju inte för hur man känner..tyvärr.. :/ imorgon jobbar även chrille och jag blir själv för första gången med kidsen... galet! hoppas på finväder så jag kan släppa ut Yris i de fria o rasta henne i nån lekpark ;) nu ska jag gå o dricka lite kamomillte så fort mini e klar, läste att de kunde hjälpa mot små onda magar så jag testar eftersom han sedan 5 dar nu hat haft fruktansvärda skrikattacker mer el mindre all sin vakna tid och man verkligen ser på honom hur förbannat ont han har, usch vad jobbigt det är o se.. :( har köpt både pysventiler till lillrumpan och minifomdroppar så nu hoppas vi verkligen att det och teet hjälper.....


mysigt o chilla med pappsen :)

imag0967-1 (MMS)

mysigt o chilla med pappsen :)


storbarna leker med eyepet ;) idag fyller ...

imag0962_1316359 (MMS)

storbarna leker med eyepet ;) idag fyller chrilledarling år, 31 jordsnurr närmare bestämt.. eftersom jag är som en vandrande vålnad och inte har kunna vare ut o kirrat värsta presenten direkt så vart de inte nå mer avancerat än buzz music quizz + buzzkontroller, och frulle på sängen såklart ;) (eller eg på soffan eftersom de e där han sover nu för tiden) dock älskar han ju pannkisar så han ska få pannkakstårta nu till middag.. loveu baby!


väldigt trött kille....<3

imag0909-1 (MMS)

väldigt trött kille....<3


jag & bebis chillar medan Yris & Chrille ä...

1315843185-picsa (MMS)

jag & bebis chillar medan Yris & Chrille är på Ikea å äter o leker av sej i småland.. jag har inte vare utanför dörrn alls idag, de kryper i kroppen på mig! Jag vill inge hellre än ut o gåååå! Andas frisk luft! Va normal igen! ;) Men så länge jag inte kan röra mig riktigt och fortf har ont ni-vet-vart så är de väl lika bra o stanna inne.. :/ Men snart så.... längtar sååå! Nu ska jag se om jag kan lägga minichris i vaggan utan att han vaknar........ isf, om jag lyckas, kan jag sno ihop lite middag :) haha, lyxigt värre :P


äntligen! äntligen! äntligen! guuud så skö...

imag0877-1_13155 (MMS)

äntligen! äntligen! äntligen! guuud så skönt att det är klart nu! :) de vart en kille på 3.9 kilo som ännu inte fått nå namn.. vi måste ju rådfråga storasyster när hon kommer.... ;) de tog längre tid än med sidney, nåt jag aldrig i mitt liv trott så allt kändes extra utdraget och frustrerande... åkte in på natten vid 2 och han kom inte förrän kl 16.18! en eeeevighet alltså! ;) nu har vi precis kommit hem iaf och väntar som sagt på att storasyrran ska levereras.. hon är jättestolt och längtar massor! ha en trevlig fredag alla! :)


gamblerchrille ;) väntar på bebisen! ont o...

imag0873_1315465 (MMS)

gamblerchrille ;) väntar på bebisen! ont ont ont


tisdag. 6e. september.



Jag känner mig så frustrerad, irriterad, sorgsen, arg, otrevlig och ledsen.
Etc etc etc!
Ord kan inte beskriva hur fruktansvärt jobbigt det är att vara jag just nu.
Jag vill inte höra "snart så.." eller "tänk vad du kommer sakna det sen!" eller "tänk på dom som aldrig får uppleva det..." Det hjälper mig INTE!
Jag vet att den kommer snart. Jag vet att jag säkert kommer sakna den här tiden sen. Och jag VET att det finns massor av människor som aldrig får uppleva detta, jag vet jag vet jag VET! Det enda dom där orden gör är att dom ger mej såna ENORMA skuldkänslor, och skuld känner jag redan ändå utan att folk säger saker & ting.
Jag vill bara ligga ner å grina hela dagarna, men då får ja skuldkänslor för att jag BORDE städa. BORDE leka med Sidney. BORDE göra det å det å det... Och dessutom får jag ångest för jag tänker att jag bara segar ner det hela ännu mera genom att ligga när jag faktiskt borde stå så att tyngdlagen kan göra sitt!!!

Jag vill bara att det ska vara över nu, jag vill ha tillbaka min kropp! Jag vill kunna röra mig!
Jag vill inte kissa HELA tiden, vara arg hela tiden, ha NOLL tålamod, ha ont, gå å undra NÄR det ska hända nåt och HUR det ska hända... Jag orkar inge mera nu!
Jag fattar inte att jag fortfarande inte har min bebis!?!?!?!!?!?!

Varje dag är jag en hemsk mamma med noll tålamod what so ever, och varje dag (varje SEKUND!) har jag såna sjuka skuldkänslor över det att jag bara vill kräkas på mig själv!
Älskade lilla Yris... ♥

Jag har inte vare ett dugg nervös inför förlossningen tidigare, men nu plötsligt, på övertid, så är jag så förbannat orolig att nåt ska hända där & då eller att barnet ska dö.
Jag är livrädd för dom där sakerna jag inte kan styra över! Som beslut som ANDRA kommer ta åt mig, som när det är dax att ta den å den smärtlindringen eller det allra värsta... att ta beslut om kejsarsnitt! TÄNK om dom upptäcker nåt problem för sent?!?! Det gör mig galen av noja!!!!

Usch... jag vet inte vad jag ska göra, jag vill bara att det här ska vara över.
Jag längtar såå efter att få vara "mig" igen!
Utan humörsvängningar.
Utan svettattacker.
Utan extrema nojor...
Och utan alla dessa kilon som får mig att känna mig som en sumo

Ja, just det ja, en till sak som gör mej frustrerad.
Jag har fått bristningar på rumpan!
FLERA stycken, och dom är lila och fruktansvärt vidriga.
En del av mej vill bara gråta över detta faktum, medan den liiiiilla lilla andra delen av mig försöker se det från den ljusa sidan; att jag ändå ALDRIG visar rumpan för NÅN (inte ens Chrille å de e faktiskt sant)
Men ändå... det är bara för mycket just nu. Med allt.







mums! pasta me ostsås & bacon, sen slår vi...

imag0859_1315320 (MMS)

mums! pasta me ostsås & bacon, sen slår vi på en film och inväntar fader C.. :)


många konstverk blev det... :)

imag0858_1315307 (MMS)

många konstverk blev det... :)


tråkig dag, hatar regn :( brunch avklarad ...

imag0857_1315302 (MMS)

tråkig dag, hatar regn :( brunch avklarad iaf, å nu är de måla på schemat.. sen kanske vi tar ett rejält soffmys me nån film.. lyxigt å kunna hyra direkt via boxen, de är en lysande uppfinning :)


nu sover mina båda älsklingar <3 ingen be...

1315172352_picsa (MMS)

nu sover mina båda älsklingar <3 ingen bebis än what so ever. jag ger upp nu!!! :(


min lilla cykeltjej förut idag :) c & Yris...

imag0844_1315075 (MMS)

min lilla cykeltjej förut idag :) c & Yris tog en tur bort till xl bygg medan jag fixade lunch, pannkakor..... gissa om de va 2 nöjda typer som åt som små hästar när dom kom tillbaka ;) fortfarande noll antydan på bebis, frustrerande..................


jaha, den här tiden på mvc hade jag då INT...

imag0827_1314946 (MMS)

jaha, den här tiden på mvc hade jag då INTE tänkt va där! men uppenbarligen driver bebisen med mig å ja får rulla dit me svansen mellan benen ändå! oh gud, snälla, låt mig få bli lite rörlig igen NUUUUUUU -jag är desperat!!!!!!!!


RSS 2.0