kokar.................


Tänk att den uuuunderbara lilla odågan från inlägget nedanför kan få mig att koka så fruktansvärt!!!!
Så fort han inte får som han vill, dvs komma upp, gräva i lådor han eg ska låta bli eller hänga med armarna ner i toan  å grisa etc etc så blir han helt obstinat å skriker som en dåre tills han inte får nån luft. Det är helt sjukt..
Å när man dansar efter hans pipa, efter en lång stund ska tilläggas, så är det som å trycka på en knapp! Tvärttyst, å skiner som en sol! På en halv mikrosekund!!!! Alltså, han måste ju fejka hysterin om han SÅ lätt kan stänga av den?! Jag blir galen...............
Ibland känns det som om det ska börja rinna störtfloder av blod ur mina öron.. seriöst, jag KAN verkligen inte minnas att Sidney betedde sej såhär?!!??!
Hon sov dessutom bättre.. å somnade lättare. V sover i grund å botten helt ok, MEN det ska bökas, gnällas å kastas huvud i sängkanten x antal varje natt så man vaknar lik förbannat! Å C vaknar ju såklart aldrig. 1 på 10, typ!
Snart ska vi ställa in hans säng på Sidneys rum å se om han sover bättre där.
Hon sover ju så hårt å är svårväckt så de borde inte va nå problem, å om hon vaknar så kan hon ju bara vandra in till vår säng å sova vidare.
Prins Vince (så passande namn för den lilla bossen...) är ju van att så fort han börjar låta på natten så är mamma där å stoppar in tutten, drar på täcket, lyfter till honom eller vad de nu kan vara.
Jag VET att jag ställt till det genom att göra så, å sååå många ggr har jag lovat mej själv att inatt får han fan skrika hur han vill för jag SKA inte "hjälpa" honom att somna om/vidare..... men varje gång så halkar man dit! Halv 3 på natten tar det inte speciellt lång stund att ge med sej, det är som knivar i öronen!
Suck......
Jag går ju som sagt å pratar med en människa på sjukhuset som jag fick kontakt med via bvc, å hon har gett mej massor av tips ang nattning, sömn å massa annat, men på natten står det STILL i huvudet! De enda jag vet är att det är FEL att låta honom vinna, men man e så jävla trött att man skiter i vilket!

Nä.... nu skaja sluta klaga å göra en kopp kaffe å se vad de blir till middag.... fantasin flödar! Som alltid...
Här blire mest, till Siddis, pasta me köttfärssås, blodpudding, korv & makaroner el potatis & fiskbullar/fiskpinnar.
SKIIIITroligt va? :/
Tips på lättlagad å barnpoppis mat mottages gärna!?





(konstigt, publicerat vid 13tiden, fast ja tröck på knappen nu, 15.36?jaja..)







i love u, min lilla odåga!

mms_img200318848 (MMS)

i love u, min lilla odåga!


ibland är min mormors å morfars stuga så n...

mms_img204795615 (MMS)

ibland är min mormors å morfars stuga så nära paradis man kan komma! Love...


malove



Ibland bara älskar man sin pojkvän sådär oförskämt mycket att man vill skrika ut det för hela världen å tatuera in det i pannan. Ta ett lån å köpa hans drömmars bil. Kedja fast sig i hans byxor å mer el mindre sitta ihop.
Krypa innanför hans skinn.
Seriöst, ibland saknar jag honom när vi sitter brevid varandra i soffan!

Ibland får man dock svackor å är rent hatisk mot honom, el åtminstone mot det han gör.
Hans val. Hans kläder. Hans prioriteringar. Hans arbetstider. Hans skratt.
ALLT. Det blir bara så förannat irriterande allting!
Men inte nu...

Just nu, idag, precis nu, sitter jag här ensam i soffan å väntar på att han ska komma hem så jag får krama om honom å vara sådär äckligt nära. Jag är såååå galet kär i honom!!!
Han gör mig så glad, så lycklig. Bara genom att finnas till, å vara min.

Jag älskar dig, älskling





det här med diet, hjärta och logik....



Jag har aldrig följt nån speciell diet, annat än att jag ibland ätit naturdiet/nutrilett/modifast etc nån vecka el så som en slags kickstart. Jag skulle vilja testa att helt följa en diet där man ändå äter MAT liksom, annat än bara sallad.. ;)
Saken är den att de verkar vara lättare sagt än gjort när jag är vegitarian. Eller, demiveg. Eller pescetarian. Hah! Jag har många namn :P MEN, förutom att jag inte äter kött å fågel, så är jag oförskämt kräsen.. Jag har utan tvekan blivit MYCKET bättre än när jag var mindre, men fortfarande så finns de vissa saker jag bara VÄGRAR stoppa i mig som liksom hör till när man e veg... T.ex kräks jag av blotta tanken av ägg! Jag äter ägg när det är i vissa maträtter å bröd å sånt, t.ex pasta å bullar (nyttigt värre!) men enbart under förutsättning att det inte syns, luktar el smakar ägg what so ever. Jag äter alltså inte omelett el paj etc... HUVVA
Jag älskade pannkakor & våfflor när jag var liten, men ju äldre jag blev, ju mer ägg verkade dom smaka?!?!? Nu går det bara inte att ens försöka!!! Jag kan däremot äta pulvervåfflor, fast de innehåller äggpulver.. men de smakar som sagt inget.
Sen nåt annat jag inte fixar, är bönor. Urk! Vider...
Ärtor & majs.. blä
Svamp, räkor.. (jag vet att quorn ÄR svamp, men de är inte svamp-svamp liksom, de kryddas å tillagas ju för att smaka KÖTT, absolut inte svamp!)
Däremot linser funkar, speciellt röda.. men de blir liksom aldrig att man använder det i "vanliga" matlagingen på veckorna, oftast så lagar jag ju "vanlig" mat fast på veggiekött.
Vanliga rätter hemma hos oss är vegitarisk köttfärssås å spaghetti, quorngryta m ris, veg.korvstroganoff å ris, pasta pesto, veg.köttbullar m potatis å sås (ljuvligt!!!) och basilikapuckar m potatismos. Etc etc etc.
Eftersom Sidney äter 50/50 veg & vanlig kost så blir de ofta att om tiden är knapp så får hon blodpudding, falukorv, fiskbullar eller riktiga köttbullar å sånt där ;)
Fisk äter jag ju, men jag e kräsen... Lax å tonfisk är typ de enda jag äter. Ytterst sällan tonfisk, men de händer.
Torsk & rödspätta VILL jag tycka om, men.. nä.. Vit fisk är obehaglig! Jag kan tvinga i mig t.ex rödspätta om jag e borta och de inte finns nå annat å tillgå, men hellst inte.. :/

SÅ, hur fasiken ska jag nånsin hitta en diet som funkar för en sån som mej?!
Jag vill inte bara äta som vanligt fast mindre portioner, utan jag vill kunna ställa in huvudet på att de är en diet jag följer å ha vissa riktlinjer liksom, förstår ni? Men de e svårt.... :(
Kom gärna med tips!!!

Jag vill må bra, vara pigg och gå ner i vikt men slippa va hungrig.
HUR?

Förresten, det är förjävligt att de ska måsta va så dyrt med quorn å annan veg.mat.. VAD grundar dom det på???
Men jag köper det, fine att det är en dyr livstil. Jag VÄLJER det.
Det jag däremot aldrig kommer förstå, å acceptera, det är att det ska va dyrare med laktosfritt, glutenfritt å såna saker folk MÅSTE välja att köpa, ofrivilligt, för att må bra! Ok, det må va dyrare att tillverka osv, MEN fortfarande, det är ingen som VÄLJER att vara intollerant & allergiker!!! Det stör mej nå fruktansvärt... Jag skulle hellre som "helt frisk" mejerikund betala 1 kr mer för min vanliga mjölk om det innebar att dom andra alternativen vart jämndyra.

Å en annan sak, med risk att låta sur..
jag är såååååå trött på att ALLTID, vart än jag kommer, måsta förklara varför jag inte äter kött!
Ok för 10-15 år sen, men nu är det ju så vanligt med alla dessa "annorlunda" kosthållningar hit å dit så de är väl mer rätt att JAG ska fråga andra varför dom fortfarande käkar dött djur när det finns substitut????
Varför tycker DU att det är ok att fortsätta föda upp djur bara för att sedan döda dom å massproducera hamburgare? Varför köper DU blodiga köttbitar i köttdisken när det finns frysta "låtsas"biffar i frysdisken som med lite kryddning smakar nästan exakt likadant, utan att nån behövt sätta livet till? Hur kan DU äta djur som du kan åka förbi å se IRL i hagar längs vägarna, som du dessutom inte har en ANING om vad dom fått för foder innan dom slaktades?? Kanske får du dessutom i dej en massa onödigt skit från dåligt foder?
Jag är inte speciellt insatt i den här frågan, men som jag förstått de så är det ju bättre för världen att INTE äta kött.. växthuseffekten å sånt där..
Jag slutade med kött när jag gick i 9an har jag för mej, å var utan det i nåt år för att sen börja äta det igen i några månader men eftersom de bara kändes dumt, jag hade inte saknat det och det äcklade mej lite, så slutade jag igen. Helt enkelt.
Jag slutade inte FÖR djurens skull, utan för att det fanns alternativ som smakade minst lika bra och jag slapp "oroa" mej för att hitta senor å sånt äckel i maten. Att jag slipper tänka tanken på att jag äter en söt kossa eller en busig gris är bara en bonus! ;)
På resturanger kan jag ibland dock tycka att de e lite jobbigt, ofta finns de bara 1 el 2 alternativ för mej att välja på, så på så sätt var det enklare förr.
Förut saknade jag dock bacon, men så kom de för nåt år sen veggibacon som faktiskt var skitgoda så nu är de lugnt på den fronten! Dom både luktar å smakar näst intill identiskt.. DET är fan magi det! :)
Däremot, nu för tiden, det enda jag riktit kan sakna är pålägg.
Det finns ost, ost el ost.  Thats it!
Mitt favvopålägg förr i världen var rostbiff.. å de finns det faktiskt inget ens i närheten av!
Det är nog det enda jag fortfarande kan längta efter.. men jag tror att skulle jag få en rostbiffmacka framför mej så skulle det ju ändå ta emot rätt rejält.. Liksom tanken på att det är DJUR på mackan.. den tanken har jag inte behövt ha på sååå många år nu... jag tror det skulle äckla mej.


http://sv.wikipedia.org/wiki/Pescetarianism
http://pescetarianlife.com/






Och det här med päls...
Jag ska erkänna att jag är URJÄVLADÅLIG på att kolla upp vad kläder å skor är gjort av..
Men jag skulle ALDRIG nånsin ta på mej en päls! Hur dyr el speciell den än vore, där går gränsen.
VAD är grejen med äkta päls NU för tiden, när det finns ASGGRYMMA kopior?! Känner jag att jag verkligen vill gå runt å se ut som en stenålderskvinna med en död hare runt halsen, så skulle jag åtminstone skaffa mej en fejk!
Herregud......





Allt för mej ikväll, tack å hej!


:)




Livet. På jobbet. I ett i-land!!! Usch.. ...

mms_img120094273 (MMS)

Livet. På jobbet. I ett i-land!!! Usch.. finns typ ingen gång jag kan svulla så intensivt å vidrigt som en vaken natt på jobbet! Stackars oss i Sverige... de här vore inget problem för mig om jag hade bott i typ Botswana el Nigeria!!! Tack vare mina föräldrar, mina bleka icke krullhåriga helsvenska föräldrar, sitter jag nu här ännu en natt å äter godis å kollar på filmer på TV (gamla filmer! som jag redan sett!!!) å tänker på hur gött det hade varit å va size zero å aldrig behövt sucka över tv-tablån för 638643654e gången.... Stackars mig!!!!!


..



måste bara själv påpeka det.. vilken sjuk kontrast mot förra inlägget!
kärleksförklaring till scorpions, å sen direkt över till rosa puttinutt! :P

mej i ett nötskal!



varning! ett rosa inlägg....


De märks att jag jobbar natt... hej uppdateringar!

Jag sitter här å tänker på hur otroligt tjejig jag är..
Jag är LÖJLIGT tjejig!
Jag brydde mej inte nämnvärt i rosa innan jag vart mamma, men när jag fick en dotter så hände nåt..
Jag vart GALEN i rosa!
Inte bara på Siddis, utan jämt, överallt!
Jag tvivlar inte en sekund på att jag till väldigt stor del format henne att också bli såhär himla tjejig.. det grämer mej lite, för även om jag nästintill kurrar när jag får gå lös med allt det rosa så hade jag väldigt gärna sett att hon var lite mer pojkflicka.... Men jag tror man kan vara både och!  Jag uppmuntrar henne verkligen till att börja med t.ex fotboll, karate el motorcross, å klättra, kuta runt å bli lite skitig... Men hon är bara för bedårande när hon drar på sig prinsessklänningen å tiaran! :)
Min lilla sessa!
Barbie har jag alltid varit sjukt fascinerad av. Jag har aldrig önskat att jag såg ut som henne eller nåt sånt, utan bara älskat att få klä av å på och mixa & matcha! Jag vet att det är sjukt hur dockorna ser ut, formmässigt, helt SJUKT, men de kan inte hjälpas att jag tycker dom är sååå fina!
Jag är definitivt gladare än Sidney på Toys'r Us när jag får stå å glo på Barbieavdelningen i godan ro! :P
Nu har det kommit några dockor som kallas Monster High, å dom är jag HELT kär i!
Dom är lite "läskiga" med blod, huggtänder å ärr, men såååå fina!
Tack å lov verkar Siddis hålla med där! Hon gillar dom också, yes yes.. ;)
Hon är speciellt fast i Draculaura, som är Draculas dotter ;)
Själv kan jag inte välja.. alla är ascoola å jag vill ha allihopa!!! Men jag vet inte vad jag skulle göra med dom egentligen, för det är ju knappast så att jag kommer sitta att leka med å styla dom :P
Såg precis nu på Tradera att det har kommit fler MH-dockor
som jag missat, prinsessor!!!! :D
Snövit! Askungen!!
Jag kommer bli tvungen å slå till ifall det kommer en lilla sjöjungfrun...
Ariel har alltid varit min favvis ;)





alltså, visst ÄR dom coola!!?! :)





Imorgon kommer jag säkert skämmas över det här erkännandet...
men nu är det gjort!
Ja, jag är en dock-o-holic! :P

Skönt å ha det sagt.










yes yes yeeeees!


Nu är jag sååå nöjd!
Jag kommer under detta år fått se 3 av mina absoluta favvisar live, lyckan är enoooorm! :)

Först Madge som vi såg i juli, det var stort....
sen nu snart Gaga med bästa kusin Sändra, och sist... men INTE minst...
mina gudar.. mina snyggingar... mina tyska hjältar!
SCORPIONS!!!!!

Jag kan  faktiskt inte förstå det förrän jag sitter där dagen efter å inser fakta.. aldrig mer kommer nåt år innehålla sån highscore i konsertväg! ;)
Jag kommer DÖ, på riktit, om jag inte står längst fram på Scorpions. Så alltså, planen blir: många öl, höga klackar och VASSA ARMBÅGAR!
Jag har inte löst vem jag ska gå med än, ev lillebroren men de är lite synd att han bara e 17 å inte får dricka nå öl med mej så vart ska han värma upp då liksom? :( Jag är iofs villig att åka ner nykter helt ensammen om de krisar, jag bara SKA se dom no matter what.
Det är med en blandning av lycka å sorg jag ser fram emot detta..
Det blir ju deras absolut sista Sverigekonsert :( :( :(
Jag har liksom älskat dom villkorslöst sedan jag minns inte när?!? Jag har avundats pappa som har haft ålderns förutsättningar att kunna fått uppleva dom under deras storhetstid.. Det grämer mej att jag inte är 60talist! :P
Har iaf hunnit sett dom några ggr, å det kommer jag för alltid glädjas över! På hemmet, när jag sitter där i min gungstol, då skaja lyssna på "remember the good times" å minnas första gången på sweden rock med Baby.... det var magiskt!!! Å 2005 när min underbara Chrille gav mej bästa födelsedagspresenten ever!!?!! Scorpions i deras hemstad, Hannover! Å sedan Sthlm några månader senare... ååååh!

Var nervös att det inte skulle bli nå mera.. men nu har jag en biljett!
För sista gången......
Den 8/12 smällere! ♥



kärlek!




ÄNTLIGEN!!!!


Äntligen har fina Lina blivit mamma!

Jag är sååå glad!
Hela dagen har jag haft pirr i magen av lycka liksom, jag är nästan gladare än dom själva tror jag! :P

Jag vet att du kommer vara en underbar mamma Linus, alltid alltid!
Viggo hade tur som fick en så underbar liten mamma ♥

GRATTIS TILL ER!!!!
♥♥♥



dagens lillgamla siddis: Jag hade förvänt...

mms_img342198291 (MMS)

dagens lillgamla siddis: Jag hade förväntningar på bajs, men det vart bara kiss ♥


RSS 2.0