vååårt!





glad midsommar! nästa år har vi en liten gård å sätta upp en stång på! yeeeey! :)) 1a augusti flyttar vi in, helt galet vad vi längtar!!!

idag ska jag å systeryster på norra och midsomra oss, å sen kommer chrille å hämtar mig åsså fortsätter firandet på alnö med finfolket ;) idag ska barnen få leka å ha intensivkuuul!!!

nu kaffe å sen en vandring uppå norra... jag ska köra elrullstolen som eg är skitläskig... kan gå hur som helst detta.... wish me luck! ;))

glad!

äntligen vart det vår tur ser det ut som!
om inget oförutsett händer nu så skriver vi papper på vårt framtida hem på onsdag kväll! yeeeey!! (:
som extra grädde på moset, eller skryt som det säkert också kan tolkas som, så har jag investerat mina skattepengar i en ny säng! Men jag struntar i om det låter skrytigt just idag faktiskt, för jag är bara så glaaad! : ) :) :)
nu har jag äntligen nåt å verkligen längta till!!!! sova i min nya säng i mitt nya hem! det känns fantastiskt faktiskt :)





dagen började för övrigt med att chrille hittade en 500ing på väg till jobbet! jag skulle säga som pappa egentligen; jag känner det, nu är vi inne i ett stim! MEN jag göre inte för då skiter det sig bara ha ha ha ;)

nu 2 nätters jobb... å det betyder big bang theory! ;)

RSS 2.0