LAX



lax är ärligt talat nog det godaste jag vet i matväg?!
ja, om man bortser från pizza då, men det blir man ju faktiskt less på till slut.
det blir man inte på lax!!!
lax funkar jämt, det är så jävla gott!
jag tror grillat är bäst..... eller förresten, lax i ugn me citronpeppar.. gaaah
jag skulle kunna leva på lax i all oändlighet.
jag vet, man säger såna saker ibland men jag MENAR det verkligen!
skulle jag bli tilldelad en lax varje dag så skulle jag va så jävla nöjd så!
jag skulle laga lax å pressad potatis, laxpasta, laxsallad, grilla den..
jag skulle kunna sitta å titta på den i timmar å bara tänka "mmm.. snart skaja äta dej"


fan fan fan att jag inte kan få tag i det precis NU!!!!!!!!!!!!!!!!













****************
update

jag har gjort nåt hemskt!
jag har snott lax av min lillasyster!

jag har verkligen sjunkit lågt nu..
nu skäms jag såklart :(
Im hooked on salmon.... det är pinsamt :(
jag ska självklart fixa ny åt henne, jag är ingen 100%ig tjuv, bara nästan :(
hon har kvar också, vill ja bara tillägga, jag tog inte allt av henne.
fanfanfan...
måste de va så syndigt jävla gott?!?!?!?
jag lovar, när man får det här laxsuget så finns det inte en chokladkaka i världen som kan rädda en

förlåt..










...snart så.. ;)



Oh herreguuuuud vad jag är sugen på lax nu!
Vilken sort som helst!!!!!!!
Sushi, gravad m kokt potatis, grillad... kanske kallrökt? Oh my God vad jag vart sugen! Shiiiiiit!
Undrar om det ger mej sej eller om jag måste trycka i mej nåt laxigt imorgon när jag sovit klart?? De återstår å se.... *frustrerad*





sista natten..



Tjoho, vad härligt det känns att va inne på sista vaken natten av 3! :)
Åkte direkt ut till Bergsåker när jag slutade imorse å lånade mamma å pappas säng å sov i luuuugn å ro (dom är utomlands) och det var ljuvligt!
Kom hem till kvart i 6, å då var det full rulle hemma med Cs föräldrar, hans farbror och hans syster m karl & unge :) Vincent kräktes å busade var om vartannat, å Siddis lekte järnet med Nea, de va mysigt men jobbigt ändå när man e trött.. MEN, våffeldagen är ju bara en gång om året, så.. :)

I massa år har vi ju pratat om att åka utomlands över jul, och hittils har det bara blive ett år (om man inte räknar med när jag, chrille å baby var i Oz) och då var det i ett handikappanpassat hus nära Torrevieja i Spanien som assistansbolaget äger. Det var mysigt, visst, men de e ingen vidare värme där då tyvärr :/
MEN, i år är vi alla riktit sugna på att faktiskt göra slag i saken... mest för att ingen av oss är nå speciellt stort fan av julen generellt, det är ju bara en hetsig ångestframkallande tid där allt går ut på att trängas å göra av med så mycke pengar som möjligt på allt å inget.. eller..? Så då känns det betydligt mera värt att åka iväg, slippa bry sej så mycket, skippa julklapparna och bara fokusera på att slippa den kalla, vintriga vardagen för en stund! :) (självklart får ju barnen nån julklapp ändå, riktit SÅ råa att dom blir utan tänker vi ju inte va! :)
Mamma å pappa är på, Cs föräldrar verkar åtminstone liiiite sugna.. (dom har tagit sista minuten dom senaste 2 åren bara dom och firat jul på Kanarieöarna) och framförallt, det viktigaste, Chrilledarling vill :)

Eftersom man är lite smålat och sådär så tycker iaf jag att de vore skönt att kunna åka från Midlanda, men då finns det ju tyvärr inte så många alternativ.. Det verkar luta åt Gran Canaria men det gör inget, varken jag el C har ju varit där så de kan bli kul med nå "nytt" :)


Men shit vad mysko, jag hade massor å skriva men direkt efter den förra meningen vart de bara stopp å lusten försvann! Kanske skriver mera sen inatt, tar å kollar syrran å slår på lite DH nu iställe
Bye

trööött


Sitter på jobbet å surfar järnet, kollat en massa webbutiker men eftersom lönespecen vägrade komma idag så håller jag mej... vore skönt å veta hur mycke man kan spendera innan jag går helt bananas :P Men de e svårt!!! De finns ju hur mycke som helst som skriker efter mej! Skor, jackor, armband, parfymer.. gaaaah!
Dock försöker jag intala mej själv att de e roligare att få känna på å prova grejerna innan man slår till.. visst är det väl så??  ;)

Imorgon skaja sova hela dan, fifan vad ja längtar!
Sugen på sushi nu också, känns som det mest hopplösa fallet ever att försöka få tag i det NU :P
Mmm.. laxsushi.. å loka! De e bästa kombon!

På söndag har visst Chrille bjudit folk hem till oss på våffelmiddag, så då får ja inte sova riktit lika länge som jag önskar.. meeen, jag kanske överlever ändå.. lite småsurt bara!

Nä, usch vad oväsentliga grejer jag skriver, jag ska ta å göra nå vettigt istället å ta mej lite vatten!
Sov gott alla.. jag e sjukt avis! :P


nyklippt & plattad stortjej ♥ Bh:n i bakgr...

mms_img890565121 (MMS)

nyklippt & plattad stortjej ♥ Bh:n i bakgrunden bjur jag på ;) inatt kanske jag bloggar, jobbar ju vaken natt så nåt måste jag ju fördriva tiden med ;)


flyt?





Idag har jag jobbat, hela dan ända till halv 7.
Vi var på Birsta, och det var toppenhärligt! Älskade sis var på superhumör och skrattade sådär härligt å busigt på riktigt när vi skämtade å hade oss. Gud vad underbart det är att jobba som jag gör såna här dagar!!! ♥
Hon fyndade massa fint, och pricken över i:t var att vi fick åka med snygg-Ove dit haha ;)

Hade tänkt att jag å C skulle se på film ikväll, men de vart aldrig eftersom den "rätta" filmen inte fanns å hyra via tvn.. så jävla lata är vi! :P Istället sitter vi här i soffan å lodar med varsin dator :P I-land....................
Tydligen kunde man deklarera redan idag så nu är det fixat, sååå skönt! Jag som nojat järnet för att åka på restskatt eftersom jag har NOLL koll what so ever och förra året höll ja ju på med graviditetspenningar och föräldrapenningar hit å dit.. (usch för sånt där!!!!) MEEEEN, det gick bra! Jag slapp betala, det såg superbra ut till å med :) Så nu får jag unna mej en till runda på Ullared i sommar när vi ska ner på konserten, LOVELI!!!!! :)

Och apropå nåt helt annat, var ju till doktorn för 2 veckor sen o gjorde lite tester och förra veckan fick jag svaren; nada. Proverna visade inte på nåt avvikande. Såååå frustrerande! Istället för att bli lugn & nöjd över det svaret blir jag nästan galen, NÅT i kroppen är ju FEL, jag vet det!?!!?! Fanfanfan, vad ska man göra för å få lite sjukdom på papper här i världen?!??!?  Nä, skämt å sido, men jag vart faktiskt bara irriterad på det där jävla brevet när det kom. Men nu skaja iaf åka på hälsokostbutiken å bunkra upp med diverse piller för hår, hud, naglar, ork, skärpa, fokus, syn, detox, energi.... ja, rubbet! Och eftersom jag planerar att verkligen börja GÅ mycket o ofta, så kommer det där behövas! Åtminstone där i början. Sen kommer väl kroppen igång liksom av sej själv.. Gjorde ett test nyss på nätet där man angav sin vikt längd och målvikt och lite sånt, och sen fick man veta dels bmi såklart men också hur många veckor det skulle ta cirka att nå sin målvikt. Jag fick mellan 10 och 26 veckor! Alltså, fatta, TJUGOSEX veckor! Det är långt in på hösten!!? Nog fan skaja klara detta tills dess?? Bara solen kommer, och mina snart införskaffade piller, sen så! :)
Mamma har ju vare toppenduktig nu sen nyår å jag är verkligen imponerad, kan hon klara det så kan jag med!!! Det syns verkligen på henne att hon gått ner, och det har bara gått 11 veckor! Heja heja! ♥
I lördags skrev jag ett kontrakt med mej själv att jag härmed slutar med allt godis, kakor, fikabröd, chips, ja, ALLA gosaker what so ever. Eftersom man inte ska ta i för mycket på en gång så skrev jag delmål:
1. att klara detta fram till den 1 juni
2. att fortsätta med detta + börja gå raska prommisar minst 5 dar i veckan.
3. att nå min målvikt i augusti.

Självklart skaja försöka gå så ofta som möjligt redan nu, MEN jag ska inte hetsa mej själv så jag blir vrång ;)
Var sak tar sin tid!

Wish me luck!!!!!!!!!









min lilla stjärna tidigare idag ★☆★

mms_img228367340 (MMS)

min lilla stjärna tidigare idag ★☆★


lycka!

Har varit minst sagt dött här ett tag nu!
Har inte orkat skrive, el haft tid för den delen.. Men nuså :)

Kom hem igår kväll från en fantastiskt underbar weekend i Kungsbacka hos fina Lina.
Fina tjocka Lina ;) Åååh en så vacker liten tjockis du är! ♥
Minns inte senast jag kände sånt lugn i kroppen? Å då tänkte jag flera ggr på hur stressad jag ändå var, men det gick inte att jämföra med stressen jag känner HÄR hemma dagligen.. Jag vart konstigt nog stressad av tanken på att jag inte skulle stressa därnere. Sjukt!
Det var så jävla underbart att få dom här 3 dagarna av vuxentid, tjejgrejer, shopping och MYS! Herregud vad min kropp skrikit efter det! Detta var den absolut bästa medicinen jag kunnat få, hoppas bara den här känslan stannar kvar läääänge nu!!! :)
Vi började med en subwaymacka i Kungsbacka direkt när vi kom fram, sen drog vi iväg mot Ullared och några timmars shopping.. Alltså, det var min första gång... I'm hooked!!!!! Herregud vad ljuvligt det var! Allt var ju snorbilligt, och inte alls så b som jag fått för mej av nån anledning?! Dom hade ju ALLT! Jag kände mej som ett barn i en godisaffär.. kombinerat med leksaker... UNDERBART!! :D:D:D:D
De vart en massa saker jag aldrig hade unnat mej här hemma, bl.a en ny plattång, jacka, leggings och det som jag sannerligen ALDRIG unnar mej.. hela 2 parfymer :) Och massa mer... och en hel del till Yris♥

Vi kom hem strax efter 20 till Lina, laddade med thaimat & sushi, mmmm...
Lördagen vart det en tur till Freeport & Kungsmässan, loveli idag igen! :) En tokmysig låååång (och farligt efterlängtad!) pastalunch, och på kvällen -givetvis- mellon tillsammans med laxmiddag.
Söndagen blev ju automatiskt mer el mindre en ända lång väntan på att passa tåget, men vi hann med en något otippad tripp till Linas boyfriends moster för att ta oss en hajk i skogen för att slutligen få titta på små babylamm :P Haha, vi måste sett ut som 3 typiska stadsråttor där vi vandrade i gegga & fårskit i tygskor, skinnjackor och solbrillor :P Haha!
Väl hemma igen möttes jag av min fina Chrilledarling som hade fixat ett bad åt mej med tända ljus å allt, och på sidan hade han kirrat ett stort vinglas med min favvodricka Pucko & några chokladbollar :P Äre inte kärlek så säg!!! ♥
Borta bra! Men hemma....... minst lika bra ;)


Tack älskade Chrille för att du unnade mej detta! Älskar dej till nästa galax å tillbaka ;) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥





RSS 2.0