natt 2/2

Jag sitter å internetar å funderar på om jag ska göra nåt som kommer göra chrille galen, men mig GLAD!?...

Jag pratar om en ny säng, på avbetalning. Skiiiit dumt, I know, men jag är desperat!!! Jag hatar sängfan vi har nu, den har C haft sen innan min tid (vill inte tänka på det..!! ) å den jäveln gnekar bara man funderar på att vrida sig! Hatar den!!
Å nu har jag hittat mina drömmars säng, på kampanjpris dessutom.. Inklusive huvudgavel, 9990:- å jag har provlegat den flera ggr å drömt om att få krypa ner i den hemma hos MIG.. I min ägo! Gud... ska jag? C kommer bli sur som en citron för han vill att vi försöker få bort så mycket smålån å sånt som möjligt innan vi går på om ett hus..... fan.. Jag är kluven!! Man måste ju få sova? Tycker jag........ :P Men en del av mig håller väl med honom.. suuuck! Det är bara sååå jobbigt att ta det mogna & smarta beslutet här.... kampanjen tar snart slut ju.... fuuuck... vill haaaa!!






...alltså.. varför tänker jag ens tanken?
MEN FÖR ATT DET ÄR MINA DRÖMMARS JÄVLA SÄNG! suck... suck...

vad ska jag göra?!???

min dag, nästan i detalj

Å jag sitter på jobbet, som vanligt, nu å skriver!
Är faktiskt rätt så trött, hela dagen har vare stress konstant :(
 
Sidney fick testa sina julklappsskridskor idag för första gången, å även om vi testade på en totalsugig is (granlo) så tyckte jag faktiskt hon var riktigt duktig för att va första gången! Dock tog det väl inte mer än ca 10 min innan jag upptäckte en gigantisk reva på overallen! Under ena knäet, ca 20 cm lång... jag ville bara gråta! Jag vart helt matt.. Det slår verkligen ALDRIG fel! Så fort man är glad över nåt så rycks mattan under en bort! Vettefan hur jag ska lyckas laga det så det ens blir liiiiite snyggt, suck.. :/
 
Har även hunnit med APT imorse (å stressade bort till Cs föräldrar i Bosvedjan innan å lämnade barnen) å sen tillbaks till stan å hann precis komma i tid. Sen tillbaka å hämta kidsen, hem å laga lunch tilll en superhungrig minichrille, sen stoppa ner han i sängen å hoppas på attt han skulle somna.... (vilket han HALLELULJAH faktiskt gjorde efter bara 5 min!) sen städa... plocka undan... SUCK.. sen så fort han vaknade skulle tjockkläder på å vi skulle ut bort till skridskoplanen. Som var totalt värdelös som sagt, oplogad o jävlig... men men..
Sen hade jag ju tänkt åka raka spåret till Ica Maxi men eftersom overallens innehåll såklart hängde ut i revan så vare bara till å bära upp en sur TUNG vincent för alla trapporna och låta Siddis byta om till täckisar iställe.
Sen ut mot Maxi å lämna Siddis i minihuset å dra en runda med Herr "jag-vill-inte-sitta-still-i-vagnen-å-jag-börjar-dessutom-bli-dödshungrig-NUUUUU"..... loveli...
Hem, tokstressad! Kuta upp för alla mördartrapporna med 3 svintunga påsar och sen ner igen å parkera å få upp mig & barnen å bara projektet "klä-av-vincent" är inte nådigt....... gaaaah! Kände hur tiden tickade, och svetten lackade!!!!
Började laga mat med bänken & golvet fullt av varor och en hyper Vincent runt benen,hade sagt till Chrilles mamma att hon kunde komma till kvart över 5 och att barnen skulle vara ätna & klara då.. Jag skulle nämligen iväg på Medicinsk Yoga med några andra inom Kompis som började kl 18... fyfan vad jag hatar stress alltså...
Jag kände redan vid 14tiden att näää, jag orkar bara inte! För jag vaknade tidigt av Vs sura miner och direkt kickade stressen in.... och jag skulle liksom jobba vaken natt.. stress hela dan.. Usch, såhär tänker jag då se till att det inte blir igen!!! :/
Imorgon, eller idag blir det ju förresten, så ser jag fram emot att komma hem å SOOOOVA i några timmar i LUGN o roooo i min ensamhet! Helt fantastiskt mycket längtar jag faktiskt! :) Sen skaja hämta barnen vid 16 å hem å göra middag.. å vid 17 kommer Cs mamma igen o knycker Siddis för dom skulle gå på bio med kusin Nea och sen sover hon över där. Jag har en miljard saker i huvudet å låter säkert skityr när jag skriver, jag känner att jag skriver mer yrt & osammanhängande än nånsin ikväll men det får mina kära läsare ha förståelse för! ;)
 
En annan grej som har hänt är att jag tvärslutade med min medicin på nyårsdagen!
Jag antar att jag är precis i det kritiska skedet nu alltså, det tar väl typ en vecka el nåt för det att gå ur systemet liksom el nåt? Jag kände att dom där jävla skitpillren var ju lika med noll, och ihop med minipillren som jag började med i september så har dom ENDAST ställt till med SKIT!! Jag har haft noll mättnadskänsla what so ever, och ihop med min usla karaktär så kan ju en ren idiot fatta vart det barkade... åt fel håll så att säga!!! :(((
När jag säger noll mättnadskänsla så MENAR jag verkligen det, det har varit helt sjukt vad äckligt mycket jag ätit utan att kroppen sagt ifrån! Jag har kunnat ätit en hel pizza utan minsta problem å ändå velat haft mer, å kunnat äta mera en liten stund senare bara å liksom kunnat börja om som om pizzan inte ens existerat! Stört.. å obehagligt! :/ Usch, så imorgon börjar jag med soppdieten iaf. Vart inte förra veckan eftersom jag å Chrille skulle ut å äta i helgen å jag vill inte börja en diet med å synda :/ Å idag hade jag planerat att starta istället då men jag har inte haft en minut över till å stå o kocka nån himla långkokssoppa! Men nu finns alla ingredienserna hemma iaf, redo att kockas imorgon! Det ser jag verkligen fram emot! Ärligt! ;) Jag tror det blir en piece of cake! Inte att låta bli mackor kanske, det blir definitivt min största utmaning... Jag AVGUDAR mjukmackor!!!!!! Men att bara äta soppan i det stora hela tror jag inte är så himla farligt faktiskt, det är ju bara ingredienser jag gillar och jag kommer ju krydda den lite olika från dag till dag.. :) Nä, detta blir nog bra det! :)
 
I helgen iaf så bodde vi på Knaust och var på bio med Peder & Sanna och såg The Hobbit, åsså var vi på Opus och åt 3rätters. Det var det mest otippade EVER!?! Jag som äcklas av bara tanken på svamp och som ALDRIG ens klarat av att smaka på kantareller som alla säger är såååååå gott (huvva!) åt.... *trumvirvel* kantarellcappuchino & stekta kantareller!!!! Helt galet..... Det var det enda vegetariska på förrättsmenyn så jag bet ihop och tänkte att jag skrapar väl över det till Chrille... men jag vågade smaka och höll ju seriöst på å ramla av stolen av förvåning! Det smakade B.R.A!!! Absolut inte så att jag kommer beställa det igen, haha, men jag ÅT! Flera tuggor!!!! Det var en stor dag.....  ;) Kanske hjälpte en Mariestads till att gona till smaken..? ;)
Till huvudrätt vart det vegetarisk planka, å den var riktigt bra!! Istället för kött var den en stor fet aubergine som var delad på mitten och fylld med en massa goda grejer, typ stekt paprika o sånt, åsså grillad halloumi. Yum!
Till det skrällade vi å drack rödvin, wild & crazy... ;)
På rummet hade vi även fått en flaska champagne, å jag tror det var den enda sorten jag nånsin kunnat dricka utan att grimasera! :P Tyckte vi var ganska duktiga å dricka av den, men det vart kvar lik förbannat. Fast, det är sant, om det är nåt som alltid är okej att lämna tycker jag så är det ju faktiskt alkohol!
 
 
Oj, ser nu vad mycket jag skrivit! Jag som bara  tänkte sammanfatta dagen liksom.. :P
Nä, nu ska jag nog ta å göra lite kaffe å zappa..
 
Wish me luck... imorgon börjar allvaret!!!! ;)
 
 
 
 

RSS 2.0