sista natten..



Tjoho, vad härligt det känns att va inne på sista vaken natten av 3! :)
Åkte direkt ut till Bergsåker när jag slutade imorse å lånade mamma å pappas säng å sov i luuuugn å ro (dom är utomlands) och det var ljuvligt!
Kom hem till kvart i 6, å då var det full rulle hemma med Cs föräldrar, hans farbror och hans syster m karl & unge :) Vincent kräktes å busade var om vartannat, å Siddis lekte järnet med Nea, de va mysigt men jobbigt ändå när man e trött.. MEN, våffeldagen är ju bara en gång om året, så.. :)

I massa år har vi ju pratat om att åka utomlands över jul, och hittils har det bara blive ett år (om man inte räknar med när jag, chrille å baby var i Oz) och då var det i ett handikappanpassat hus nära Torrevieja i Spanien som assistansbolaget äger. Det var mysigt, visst, men de e ingen vidare värme där då tyvärr :/
MEN, i år är vi alla riktit sugna på att faktiskt göra slag i saken... mest för att ingen av oss är nå speciellt stort fan av julen generellt, det är ju bara en hetsig ångestframkallande tid där allt går ut på att trängas å göra av med så mycke pengar som möjligt på allt å inget.. eller..? Så då känns det betydligt mera värt att åka iväg, slippa bry sej så mycket, skippa julklapparna och bara fokusera på att slippa den kalla, vintriga vardagen för en stund! :) (självklart får ju barnen nån julklapp ändå, riktit SÅ råa att dom blir utan tänker vi ju inte va! :)
Mamma å pappa är på, Cs föräldrar verkar åtminstone liiiite sugna.. (dom har tagit sista minuten dom senaste 2 åren bara dom och firat jul på Kanarieöarna) och framförallt, det viktigaste, Chrilledarling vill :)

Eftersom man är lite smålat och sådär så tycker iaf jag att de vore skönt att kunna åka från Midlanda, men då finns det ju tyvärr inte så många alternativ.. Det verkar luta åt Gran Canaria men det gör inget, varken jag el C har ju varit där så de kan bli kul med nå "nytt" :)


Men shit vad mysko, jag hade massor å skriva men direkt efter den förra meningen vart de bara stopp å lusten försvann! Kanske skriver mera sen inatt, tar å kollar syrran å slår på lite DH nu iställe
Bye

Kommentarer
Postat av: Kattis

Vi var på Gran Canaria över jul när Melina låg i magen (så 08 måste ha varit). Vi tog med några julklappar till Felix och han var mer än nöjd! Ta det som Sidney önskar mest så ha ni en glad unge även om det bara blir en julkapp ;)

hur som, va vi i San augustin och hade halvdåligt väder i 10 dagar. När vi reste hem mötte vi några som hade varit i Arguinegin(?) i 2-3 månader och haft 2(!!) dåliga dagar på hela tiden. Så om ni åker till GC ska ni boka och åka till den SÖDRA delen om ni vill ha sol och fint.

Var till Puerto rico när F var 3 då i mitten av dec och hade strålande sol hela veckan. Så det gör stor skillnad var man bor. Tänk Söder = Sol ;) hoppas ni åker, hur skönt som helst! Skulle mer än gärna åka om jag hade den ekonomin..

2012-03-28 @ 14:26:34
URL: http://kattajonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0