en lååång trött dag



Jag sitter i köket å njuuuuter av tystnaden!
Jag har vare så sjuuukt trött hela dan så jag å Siddis har vare inne hela långa dan, jag känner mig VIDRIG mot henne :( Men vi har iaf läst lite böcker, gjort hals&armband, lekt doktor och dammsugit. (himla kul, ja vet)
Vid 6 åkte vi in o hämta Chrille, och sen åkte han o Yris till Gärde och kollar på Monster Trucks å där är dom just nu.
Ska hämta dom om ungefär 45 min.

Imorn ska jag o Yris träffa min kusin Sandra, och på lördag tänkte jag att Elin o Peter skulle få komma hit å äta å killarna får leka av sej me lite tvspel.. :P Dock har jag glömt å informera Elin om det så de skaja försöka komma till skott med :P Chrille ska tydligen jobba extra då också, på lördag alltså, å ha nån utbildning el teori el nåt tror jag.

Justja, vi var på bio häromdan och såg Hanna. Och det mest fantastiska var att både jag o Chrille var jättenöjda med den! (de va jaaaag som valde, viktigt o påpeka!) Den e ungefär som Léon, fast ändå inte.. En action, riktit bra!! Se den! :)


För övrigt känner jag mej som en jävla boll, jag har massa sammandragningar och h*n sparkar konstant och det gör bara ondare å ondare. Kan verkligen inte minnas att det kändes såhär sist, inte förrän dom sista 2-3 veckorna, så det känns extra surt att de här kom nu också när de redan var jobbigt med ryggen å allt annat :/
De enda jag e lite glad över är att jag inte haft mer än nån enstaka finne sen i vintras! Men de slår väl tillbaka till hösten gissar jag, dock tänker jag låta bli att tänka på det just nu ;)
GUD vad jag längtar tills de e dax!!!!! Jag vill ut å gåååå! Alltså, ärligt, jag ska hoppa glatt uppför trapporna här hemma VARJE dag sen när jag väl kan! ALDRIG mera klaga på att ja bor längst upp! Promise! :D

Nu skaja kolla vädret på fredag... hoppas på SOOOL för då åker vi till stugan om mormor & morfar vill ha besök då ;)



Kommentarer
Postat av: Michis

Tack så mycket :) Känns så bra :)

2011-07-14 @ 14:06:57
URL: http://michaelamahler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0